28+

4,5
2 betyg
$$$$
Michelin-restaurang
Hemsida
Instagram
28+
4,5
2 betyg
Hemsida
Instagram

Går din relation på sparlåga? Är du olyckligt förälskad? Ta med personen ifråga till Götabergsgatan. Den som inte blir kär på och i restaurang 28+ har ett hjärta av betong.

Om du tillhör den skara människor som anser att mat är till för att mätta hunger och inte så mycket mer, kommer ditt liv att ta en avgörande vändning efter ett besök på 28+. Måltiderna här kan inte jämföras med någonting du fram till nu stoppat i munnen, utan snarare med en omvälvande resa eller en stunds sinnlig älskog.

Sedan 28+ slog upp portarna i mitten av åttiotalet har krogen legat i absolut framkant vad gäller vår stads franska gastronomi. Närproducerat, ekologiskt och säsongsbaserat är ledorden i de välkomponerande rätterna, som är stilfullt upplagda och talar till alla sinnen. Förutom à la carte kan du välja mellan lilla och stora avsmakningsmenyn, som omarbetas ungefär en gång i månaden.

Chambre separée betyder separat rum på franska. På 28+ kan du få det. Ett eget, avsides rum lika pampigt som ett mindre slott, där du och ditt sällskap får njuta av ert rosastekta duvbröst med confiterat lår och timjansteksky alldeles ifred. Prislappen hamnar inte sällan på en fyrsiffrig summa, men det är väl värt vartenda franc. Restaurangen kan dessutom stoltsera med en vinkällare lika aktningsvärd som självaste Påven, och det är inte för inte som 28+ finns representerad i Guide Michelin Rouge.

Föreslå ändringar

Användarbilder från 28+ Användarbilder

Recensioner av 28+

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 aug. 2021 · Uppdaterad

Makalöst bra mat och fantastiska viner. Varit här flertalet gånger och det finns även en bardel som har riktigt bra vinlistan. Enda nackdelen är att personalen är som rysk roulette (speciellt i bardelen). Ena gången trevlig och duktig servitör och nästa... Visa hela »

14 feb. 2017

Maten på 28+ är av högsta klass. Mycket vällagad och med fantastiska råvaror. Bättre service får man leta efter och atmosfären är riktigt mysig. Helt klart värt ett besök!

Listad i: Fine dining