Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

28+

4,5
2 betyg
Redigera 28+
28+

Sedan 28+ slog upp portarna i mitten av åttiotalet har krogen legat i absolut framkant vad gäller vår stads gastronomi. Närproducerat, ekologiskt och säsongsbaserat är ledorden i de välkomponerade rätterna, som är stilfullt upplagda och talar till alla sinnen. Förutom à la carte kan du välja mellan lilla och stora avsmakningsmenyn, som omarbetas ungefär en gång i månaden. Restaurangen kan dessutom stoltsera med en aktningsvärd vinkällare, och det är inte för inte som 28+ har en stjärna i Guide Michelin.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 aug 2021 · Uppdaterad

Makalöst bra mat och fantastiska viner. Varit här flertalet gånger och det finns även en bardel som har riktigt bra vinlistan. Enda nackdelen är att personalen är som rysk roulette (speciellt i bardelen). Ena gången trevlig och duktig servitör och nästa... Visa hela »

14 feb 2017

Maten på 28+ är av högsta klass. Mycket vällagad och med fantastiska råvaror. Bättre service får man leta efter och atmosfären är riktigt mysig. Helt klart värt ett besök!

Listad i: Fine dining

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.