Bov Discobar

4,0
4 betyg
$$
Restaurang
Bar
Pizzaställe
Bov Discobar
4,0
4 betyg
Bov Discobar i en mening: Färgsprakande discobar med pizza, naturvin och cocktails i fokus.
Typiska rätter: Pizza, mellanrätter, pasta

Pizzakrogen BOV har fått en lillasyster, och hon är en riktig discodrottning som helst dricker naturvin och klär sig i glittriga 70-talsblåsor.

På Tegnérsgatan hittar vi numera Bov Discobar, en färgsprakande restaurang vars inredning påminner om ett 70-talsdisco. Här kombineras svenska råvaror med smaker från Medelhavet i form av snacks och mellanrätter, varav majoriteten är vegovänliga. Givetvis serveras här också pizza och pasta, men till skillnad från systerkrogen där napolitanskt står i fokus, hämtar man här inspiration från Roms tunna och krispiga pizzor. Utöver några stående favoriter dyker det kontinuerligt upp nya, kreativa varianter på menyn. 

I restaurangens eget vinrum hittas främst knasiga naturviner i alla de färger, men även den som föredrar klassiker som barbaresco och barolo kan botanisera bland hyllorna utan att bli besviken. Vid bardisken mixar Bovs bartenders unika, egenkomponerade cocktails, och de räds inte att använda lite oväntade ingredienser som vit choklad, älggräs och yoghurt i drinkarna. 

Även om restaurangen inte inhyser något dansgolv så är discostämningen alltid på topp, med musik och frekventa gästbesök av olika dj:s, artister och liveband. Den välkomnande atmosfären gäller inte bara tvåbenta gäster, utan också hundar är inbjudna att hänga med matte eller husse på festen. 

Föreslå ändringar

Recensioner av Bov Discobar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug. 2022

Drömmer fortfarande om deras yoghurtdipp och varma pizzabröd sedan mitt senaste besök här. Goda krispiga pizzor (det är tunna krispiga som gäller, inte fluffiga som på Bov), fantastiska drinkar, bra viner och härligt avslappnad miljö.

8 jan. 2023

Slapp skön stämning, familjärt och goda pizzor!

2 jan. 2022

Älskar namnet, älskar inredningen 😍

Det finns för få discokoncept i stan. Jag som älskar allt som har med 70/80/90 talet, discokulor och färgglatt känner mig som hemma här!

Maten var tyvärr under mina förväntningar, pizzorna... Visa hela »

7 nov. 2022

Bra meny och fina ingredienser av hög kvalite.