Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

BP Brasserie

0,0
0 betyg
Redigera BP Brasserie

BP Brasserie är Biljardpalatsets restaurang. Här är atmosfären avslappnad och inbjudande, och passar lika bra för affärsgäster som för familjer och kompisgäng. Menyn bjuder på smaker från Medelhavet, och på vinlistan hittar du hela 220 unika viner från Biljardpalatsets vinkällare. I dryckesväg hittar du även ett brett urval av olika ölsorter och cocktails. Här kan du boka olika middagspaket i samband med ett parti biljard eller shuffleboard, men det går minst lika bra att bara komma förbi på en middag och välja dina favoriter från à la carten.

På BP Brasserie råder en avspänd och gemytlig atmosfär. I matsalen, som ramas in av mörka träpaneler, serveras klassiker med smaker från Medelhavet. På menyn hittar du bland annat favoriter som tonfisk "Nicoise", grillad entrecôte med Café de Paris-smör och bouillabaisse. Är du sugen på en trerätters kan du beställa kockens val där köksmästaren väljer ut en trerättersmeny, och det går även att lägga till ett passande vinpaket.

På vinlistan finns ett brett utbud av viner från Biljardpalatsets vinkällare, som rymmer hela 220 unika viner med fokus på den gamla världen. Personalen hjälper dig gärna att hitta ett vin som passar bra till middagen. Är du sugen på något annat än vin i glaset hittar du både cocktails och 20 sorters fatöl.

Är ni fler än åtta personer och sugna på att kombinera middagen med ett parti biljard eller shuffleboard? BP Brasserie erbjuder olika menypaket där ni kan utmana varandra i en rafflande match för att sedan äta middag tillsammans. Välj själva om ni vill spela med eller utan instruktör.

Se även Biljardpalatset

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera BP Brasserie!

Användarbilder på BP Brasserie Visa alla

  • Lägg till bild