BP Brasserie

5,0
2 betyg
$$$
Fransk restaurang
BP Brasserie
5,0
2 betyg

På Biljardpalatsets restaurang, BP Brasserie, bjuds det på en gemytlig atmosfär som passar lika bra för affärsgäster som för familjer, kompisgäng och romantiska par. Bortsett från klassiska franska maträtter hittar du över 200 viner från Biljardpalatsets vinkällare och ett brett urval av ölsorter och cocktails. Här kan du boka olika middagspaket i samband med ett parti biljard eller shuffleboard, men det går lika bra att bara komma förbi på en middag och välja dina favoriter från à la carten.

På BP Brasserie råder en avspänd och gemytlig atmosfär. I matsalen, som ramas in av mörka träpaneler, serveras klassiker med smaker från Frankrike och Medelhavet. På menyn hittar du bland annat favoriter som tonfisk "Nicoise", grillad entrecôte med Café de Paris-smör och bouillabaisse. Är du sugen på en trerätters kan du beställa kockens val där köksmästaren väljer ut en trerättersmeny, och det går även att lägga till ett passande vinpaket.

På vinlistan finns ett brett utbud av viner från Biljardpalatsets vinkällare, som rymmer hela 220 unika viner med fokus på den gamla världen. Personalen hjälper dig gärna att hitta ett vin som passar bra till middagen. Är du sugen på något annat än vin i glaset hittar du både cocktails och 20 sorters fatöl.

Är ni fler än åtta personer och sugna på att kombinera middagen med ett parti biljard eller shuffleboard? BP Brasserie erbjuder olika menypaket där ni kan utmana varandra i en rafflande match för att sedan äta middag tillsammans. Välj själva om ni vill spela med eller utan instruktör.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från BP Brasserie Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Recensioner av BP Brasserie

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Wow wow wow säger jag bara. Var där i helgen med mina kompisar och vilken fantastisk matupplevelse. Vilken service. Vår servitris Karro, wow vilken service!!! Starka rekommendationer!

Mkt trevligt ställe med bra mat

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
2

Representerar du BP Brasserie?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på BP Brasserie?

På BP Brasserie serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Medelhavet
  • Franskt

Vilken typ av bar är BP Brasserie?

Vi har klassificerat BP Brasserie som:

  • Vinbar

Vad kostar det att äta på BP Brasserie?

BP Brasserie ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Var ligger BP Brasserie?

BP Brasserie ligger på Ekelundsgatan 11, 411 18, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.