DINÉ Burgers Linné

0,0
0 betyg
Redigera DINÉ Burgers Linné

DINÉ Burgers Linné

0,0
0 betyg
Redigera DINÉ Burgers Linné

Historien om DINÉ börjar redan 2014, i en sjöfartscontainer. Idag är DINÉ en etablerad restaurang för alla burgarälskare. Här äter du hamburgare tillagade från grunden på svenskt kött och svenska råvaror. På menyn hittar du både klassiker och mer nyskapande burgare, tillsammans med vegetariska och veganska alternativ.

Sedan starten har DINÉ öppnat filialer i flera städer. Här tillagas burgarna på plats från grunden, och alla råvaror kommer från Sverige. Brödet bakas lokalt på plats och köttet mals varje dag och rullas för hand för att bli till smashburgare. Menyn bjuder på både klassiska och nytänkande burgare, liksom vegetariska och veganska alternativ. Till maten kan du dricka både öl, vin och cider, eller varför inte slå på stort med en shake? På lunchen äter du din burgare med mixed fries eller coleslaw, och tryffelmajo och kaffe ingår.

Burgarna avnjuter du i en lokal som flirtar med klassiska diners, men med en industriell twist. Här möts schackrutigt golv, industrilampor, pinnstolar, öltunnor och en klassisk bar med fokus på öl. Restaurangen har även en ljus, inglasad uteservering där det finns gott om platser. För dig som hellre äter hemma erbjuder DINÉ alla sina burgare som takeaway, och du kan enkelt använda deras app där du beställer och betalar.

Se även DINÉ Burgers Drottninggatan, DINÉ Burgers Femman

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera DINÉ Burgers Linné!

Användarbilder på DINÉ Burgers Linné Visa alla

  • Lägg till bild