John Scott's Palace

1,0
3 betyg
$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
John Scott's
1,0
3 betyg
Hemsida
Instagram

Palacehuset har en lång historia som social smältdegel. I slutet av 1800-talet hängde konstnärer och kungligheter i det som då var paret Fürstenbergs hem, under glada former. Stämningen och konstarvet sitter kvar i väggarna, och här är det högt i tak både arkitektoniskt och i själva atmosfären. På menyn hittar du klassisk pubmat, men även en hel del andra rätter med blandade internationella influenser. Är du sportintresserad kan du dessutom följa olika evenemang på storbild i stilfull miljö.

Föreslå ändringar

Användarbilder från John Scott's Användarbilder

Recensioner av John Scott's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 sep. 2022

Jag har varit på nästan alla john scotts restauranger i stan, men palace stället tar priset för väldigt dåligt bemötande. Var där I fredags bara för att min vän ville det. Hon frågade efter ett glas vatten, inte bara att hon inte fick det, d... Visa hela »

4 aug. 2018

Vaktbyte vore bra för alla parter...

8 maj 2020

Väldigt otrevlig och respektlöst personal. Väntade länge på att beställa, tydligen var deras småprat viktigare än kunder.