Stockyard Burger Joint

0,0
0 betyg
Redigera Stockyard Burger Joint

I en liten lokal ett hästskokast från Avenyn råder rena rama vilda västern. Bland skinnfällar och barlagda tegelväggar serveras saftiga burgare tillsammans med milkshakes, öl och whiskey. Eller som Stockyard själva uttrycker det: "We serve the juiciest, hottest and most delicious burgers in town."

En våg av nymalt nötkött har svept över Göteborg de senaste åren, med majonnäs och guacamole hack i häl. I dag kan du välja bland ett brett utbud av burgare i staden, allt från amerikanska klassiker till mer experimentella varianter – och inte minst vegetariska alternativ.

Hos det lilla hamburgerhaket Stockyard Burger Joint en tvärgata ner från Avenyn vajar "stars and stripes" i topp och det formligen osar av Texas: runt borden reser sig nakna tegelväggar, bänkarna är klädda med koskinn och genom takeaway-luckan i matsalen kan du se in i kockens glödheta grillplats.

Den amerikanska menyn innehåller flera hamburgare efter säsong, samt vegetarisk halloumiburgare, men också kycklingvingar. Burgarna serveras med diverse tillbehör som coleslaw, lökringar och sweet potato fries med parmesan, och det finns även ett brett utbud av milkshakes att kombinera maten med.

Se även La Piccola Gondola, The Parlour, La Gondola Trattoria

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Stockyard Burger Joint!

Användarbilder på Stockyard Burger Joint Visa alla

  • Lägg till bild