The Parlour

4,0
7 betyg
$$$
Fusionrestaurang
Cocktailbar
The Parlour
4,0
7 betyg

Mitt på Avenyn hittar man Göteborgs enda Nikkei-restaurang, där smakinfluenserna hämtats från det peruanska och japanska köket. Från de höga stolarna i den glamourösa lokalen har man överblick över Göteborgs mest kända gata medan man sippar på en cocktail, som matchar ställets kosmopolitiska vibb.

Inte långt från paradgatans början bjuds man med på en resa till Peru och Japan, om än med en modern twist och med influenser från världsmetropolernas nattklubbsestetik. The Parlour är en restaurang där allt från inredning till rätterna på menyn valts med största omsorg för att skapa en genuin och familjär känsla.

Med den smakpalett köket arbetar med har som ambition att skapa en kulinarisk upplevelse som är relativt ny för många. Man inspireras av konceptet Nikkei – det vill säga en fusion av smaker från Peru och Japan med unika texturer och smaker. Ceviches, tacos, vårrullar, dumplings och raw food är några av inslagen på menyn. För en fulländad upplevelse rekommenderas The Parlours sharing-koncept, som innebär att rätterna delas mellan sällskapet. Varje lördag serveras även en dignande brunchmeny för den som vill fira in helgen.

Konst på väggarna, gulddetaljer och sobra ljuskällor ger The Parlour en elegant inramning och känslan av storstadspuls präglar restaurangen liksom cocktailloungen. I den hålls mixologin högt och innovativa cocktails blandas av erfarna bartenders. Tanken är att man ska kunna komma in som man är, oavsett om det är för en cocktail att lyxa till en vardag med, eller för en helkväll med vännerna.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
7

Recensioner av The Parlour

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevlig uteservering lite avskiljt från Avenyns övriga puls. Lite för stor matmeny. Hade tjänat på mindre meny med högre kvalitet. Funkar men inget extraordinärt.

Vi gick hit istället för sportbaren på andra sidan då förrätten hos dem var fruktansvärd.

Vi hade verkligen så höga förväntningar på restaurangen. Hade hört mycket bra och läst recensioner här. Tyvärr blev det min sämsta restaurangupplevelse någonsin. I dörren fick vi inte ens ett hej. Servitrisen gick bara rakt förbi os...

En av Göteborgs absoluta pärlor! Magiska smaker i alla rätter! Trevlig personal, grymma drinkar och härlig stämning!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
7

Representerar du The Parlour?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Se även

Frågor och svar

Vilken typ av bar är The Parlour?

Vi har klassificerat The Parlour som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på The Parlour?

The Parlour ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på The Parlour?

På The Parlour serveras bland annat:

  • Japanskt
  • Sydamerikanskt
  • Fusion
  • Latinamerikanskt

Har The Parlour uteservering?

Ja, The Parlour har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Kan man beställa take away från The Parlour?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från The Parlour. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger The Parlour?

The Parlour ligger på Kungsportsavenyen 2, 411 38, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.