Tavolo

3,3
17 betyg
Italiensk restaurang

Götaplatsgruppen, med restauranger som SK Mat & Människor, Bar Himmel, Mr P och Toso, står bakom detta storslagna Italien-influerade restaurangkoncept. I de gamla Artilleristallarna vid Magasinsgatan får restaurangen en unik inramning. Skulpturer, kultur, smakupplevelser och stora sociala ytor utlovar det mesta att önska. Behöver vi nämna hästen?

Föreslå ändringar

Recensioner av Tavolo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 sep. 2023

Jag hade läst så mycket om detta ställe och nu äntligen var det dags för ett besök. Så besviken på maten. Jag tog in 3 rätter, började med en burrata med tomater och nektarin, inget att klaga på men heller inte något speciellt, sen en... Visa hela »

27 juni 2021

2,8 Fick en sista minuten plast från reservlistan och var så glad såg fram emot att gå hit! Coolt ställe med en 6,8 ton stor häst mitt i och verkligen pampigt ställe. Dock väldigt dyrt 🤑 speciellt pizzan som även var bränd. Drinken smakade inte s... Visa hela »

11 mars 2023

Helt ok mat, men riktigt bra drinkar, och festlig stämning.

16 dec. 2021 · Uppdaterad

Lokalen är häftig även om jag föredrar något mer avskalat. Väldigt hög musik.

Rätterna presenterades som mellanrätter (😴) men jag tyckte de var tillräckligt stora för att fungera på egen hand. Därav skulle man kunna ät... Visa hela »

14 juli 2022

Jag blev imponerad när jag var här första gången men efter ett andra besök kan man grejen. Trots att menyn uppdateras frekvent skulle jag personligen inte säga att jag kommer besöka Tavolo igen på ett tag. De flesta av mina vänner tycker precis som jag... Visa hela »

26 juli 2021

Vi var ett sällskap på 7 personer 25/7.
Servicen var inte bara dålig utan direkt felaktig i information kring rätternas storlek och innehåll. Jag tycker att en restaurang i denna prisklass ska leverera huvudrätten samtidigt, vilket dom menade var ett ”konce... Visa hela »

23 apr. 2022

Fick ej det som stod på menyn, viss mat var direkt dåligt lagad, stenar,olivkärnor i brödet dyr historia, 3000 för en kass "lunch" men fin lokal dom borde dock satsa på ombyggnad då personalen får jobba i 80+ decibel

15 okt. 2020

Fantastic renovation, good wine list, ok Italian food especially given the price. Focaccia with wild mushrooms- ok but not enough cheese to contribute the great flavor of the raw material, Roasted cabbage was good, Bread at 25 sek per slice is steep, pesto pasta good, Desserts/ ok but not great.

15 okt. 2021

Väldigt häftig miljö och goda drinkar! Födelsedagsfirandet här i en häftig miljö med goda drinkar därtill var inte fel alls! Vi blev dock serverade av många olika servitörer vilket gjorde upplevelsen väldigt rörig, men sånt som hä... Visa hela »

17 dec. 2020

Vilket magiskt ställe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 sep. 2020

Fantastisk lokal och en mycket annorlunda och trevlig restaurang👍

22 sep. 2023
6 aug. 2022
Listad i: Varit Göteborg
24 okt. 2021
Listad i: Restauranger
3 juni 2022
31 aug. 2022
2 juli 2022