Tranquilo

3,0
5 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Tranquilo
3,0
5 betyg

De latinamerikanska danserna och smakerna är närvarande i varje hörn på Tranquilo. Här frodas och lever matkulturen från Brasilien, Peru, Argentina och México. Utbudet av pinchos, som är latinamerikanska nationalrätter på små tallrikar, är stort på Tranquilo. Uteserveringen lockar sommartid, men missa inte Tranquilos inre som bjuder på mysiga soffhörn i dov belysning, eller en kitchigt och orättvist snygg cocktailbar.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
5

Recensioner av Tranquilo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Härligt ställe med goda mojitos! Maten är helt ok, väldigt härlig uteservering alltid mycket folk.

Vi hade tyvärr en dålig upplevelse av restaurangen. Vi fick vänta 50min på drycken och ytterligare 10 på maten. Knappa ursäkter från personalen som inte hade någon rimlig förklaring. Vi erbjöds ingen form av kompensation. Kan tyvärr inte re...

Satt i baren och fick grymt bra service på allt! Goda cocktails, god mat och väldigt trevlig personal. Hit går man med vem som helst ;)

En favoritbar som har en hel del rom att smaka. Maten är utsökt och köttet är fantastiskt. I källaren har jag även varit på provning av rom vilket var en kul grej. Duktiga bartenders som verkligen kan rom.

Rekommenderar inte detta ställe!! Nonchalant personal och maten var av dålig kvalité. Hittade dessutom hår i maten och drinkarna var utspädda men personalen verkade inte ett dugg engagerade i och intresserade av problemet. Kanske ett bra ställe för den som inte...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
5

Representerar du Tranquilo?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Tranquilo?

På Tranquilo serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Kött
  • Internationellt
  • Sydamerikanskt

Vilken typ av bar är Tranquilo?

Vi har klassificerat Tranquilo som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Tranquilo?

Tranquilo ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Tranquilo uteservering?

Ja, Tranquilo har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Kan man beställa take away från Tranquilo?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Tranquilo. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Tranquilo?

Tranquilo ligger på Kungstorget 14, 411 10, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.