Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tranquilo

3,0
4 betyg
Redigera Tranquilo

De latinamerikanska danserna och smakerna är närvarande i varje hörn på Tranquilo. Här frodas och lever matkulturen från Brasilien, Peru, Argentina och México. Utbudet av pinchos, som är latinamerikanska nationalrätter på små tallrikar, är stort på Tranquilo. Uteserveringen lockar sommartid, men missa inte Tranquilos inre som bjuder på mysiga soffhörn i dov belysning, eller en kitchigt och orättvist snygg cocktailbar.

Användarbilder på Tranquilo Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tranquilo av Pia H.
  • Bild från Tranquilo av Pia H.
  • Bild från Tranquilo av Pia H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jul 2022

Vi hade tyvärr en dålig upplevelse av restaurangen. Vi fick vänta 50min på drycken och ytterligare 10 på maten. Knappa ursäkter från personalen som inte hade någon rimlig förklaring. Vi erbjöds ingen form av kompensation. Kan tyvärr inte re... Visa hela »

19 sep 2020

Satt i baren och fick grymt bra service på allt! Goda cocktails, god mat och väldigt trevlig personal. Hit går man med vem som helst ;)

11 apr 2019

En favoritbar som har en hel del rom att smaka. Maten är utsökt och köttet är fantastiskt. I källaren har jag även varit på provning av rom vilket var en kul grej. Duktiga bartenders som verkligen kan rom.

21 jan 2020

Rekommenderar inte detta ställe!! Nonchalant personal och maten var av dålig kvalité. Hittade dessutom hår i maten och drinkarna var utspädda men personalen verkade inte ett dugg engagerade i och intresserade av problemet. Kanske ett bra ställe för den som inte... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.