Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tranquilo

3,0
2 recensioner
Tranquilo

De latinamerikanska danserna och smakerna är närvarande i varje hörn på Tranquilo. Här frodas och lever matkulturen från Brasilien, Peru, Argentina och México. Utbudet av pinchos, som är latinamerikanska nationalrätter på små tallrikar, är stort på Tranquilo. Uteserveringen lockar sommartid, men missa inte Tranquilos inre som bjuder på mysiga soffhörn i dov belysning, eller en kitchigt och orättvist snygg cocktailbar.

Användarbilder på Tranquilo

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 apr 2019

En favoritbar som har en hel del rom att smaka. Maten är utsökt och köttet är fantastiskt. I källaren har jag även varit på provning av rom vilket var en kul grej. Duktiga bartenders som verkligen kan rom.

21 jan 2020

Rekommenderar inte detta ställe!! Nonchalant personal och maten var av dålig kvalité. Hittade dessutom hår i maten och drinkarna var utspädda men personalen verkade inte ett dugg engagerade i och intresserade av problemet. Kanske ett bra ställe för den som inte... Visa hela »