Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Golfbaren Kristineberg

Om du vill spela minigolf utomhus är det bara att styra stegen mot Kristineberg på Kungsholmen. Här ligger Golfbaren, som är öppen under sommarhalvåret och har drop-in alla tider. Banan har även en bistro där man kan äta eller bara ta en kaffe eller en öl. Hit hittar alla från barnfamiljer till AW-gäng för att spela och umgås i solen.

Golfbaren Kristineberg är en riktig sommaroas belägen nära Kristinebergs badklippor. De gröna utomhusbanorna lockar bred publik; hit går det lika bra att ta med sig dejten som familjen, vännerna eller kollegorna för en minigolfrunda under bar himmel. Känns dagen lång är det bara att kombinera golfrundan med andra somriga aktiviteter på Kungsholmen, som ett svalkande bad. Hungriga och törstiga gäster kan även slå sig ner på Golfbarens uteservering intill bistron. Här serveras rätter som hamburgare, hot dogs, wraps och stenugnsbakad pizza vid sidan om sötsaker, sommardrinkar, öl, vin, kaffe och andra drycker. Det går även att ta med sig sin beställning ut på banan.

Vill man styra upp dagen ordentligt går det även att boka in olika minigolfupplevelser för både små och stora sällskap. Kör en minigolftävling med instruktör och kombinera med mat och AW-häng, samla folk till ett sommarparty eller skräddarsy ett eget event. Minigolfupplevelserna passar allt från möhippor till kickoffs och släktkalas.

Golfbaren är stängd oktober-april. I september har de endast öppet på helger.

Se även Swing by Golfbaren, Golfbaren Aspudden, Golfbaren Nacka Strand, Golfbaren Jungfrusund

Användarbilder på Golfbaren Kristineberg Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 apr 2019

Roliga minigolfbanor, bar och grym barmatsmeny. Precis vid tunnelbanan Kristineberg. Soft häng på sommarkvällarna. Rekommenderas!