Divr Labs

0,0
0 betyg
Redigera Divr Labs

Välkommen till en virtuell värld där den enda gränsen är din egen fantasi. På Divr Labs arena kan du ge dig ut på äventyr som är omöjliga att uppleva i verkligheten. Här kan du resa 80 miljoner år bakåt i tiden och möta dinosaurierna, eller utforska tunnlarna till ett hemligt labb i underjorden.

På Divr fokuserar man på LBVR, platsbaserad virtuell verklighet, där spelinnehållet och arenan kompletterar varandra. Spelarna rör sig fritt inne på den 150 kvadratmeter stora arenan, vilket gör att alla sinnen kan fokusera på 4D-elementen. Under spelets gång känner du vinden i håret, kylan eller hettan i huden och skakningarna i marken. De 30 minuter långa spelen blir ett minnesvärt äventyr, olikt något annat.

Divr Labs är en rolig upplevelse för familjen såväl som kompisgänget. Eller varför inte ta med kollegorna på kick-off? Med en virtuell teambuilding-aktivitet får man både samarbeta inom laget och tävla mot varandra, samtidigt som man skapar gemensamma minnen. 

På Divr man tar emot upp till 80 deltagare i grupper om fyra, och det är även möjligt att boka catering.

Upplevelsen är utformad med högsta säkerhet i åtanke och du behöver varken vara i toppform eller ha tidigare erfarenhet av VR för att spela.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Divr Labs!

Användarbilder på Divr Labs Visa alla

  • Lägg till bild