Divr Labs

4,4
7 betyg
Aktivitet
Simulator
Divr
4,4
7 betyg

Välkommen till en virtuell värld där den enda gränsen är din egen fantasi. På Divr Labs arena kan du ge dig ut på äventyr som är omöjliga att uppleva i verkligheten. Här kan du resa 80 miljoner år bakåt i tiden och möta dinosaurierna, utforska tunnlarna till ett hemligt labb i underjorden eller vara hjälten som räddar Stockholm från en zombieinvasion.

På Divr fokuserar man på LBVR, platsbaserad virtuell verklighet, där spelinnehållet och arenan kompletterar varandra. Spelarna rör sig fritt inne på den 150 kvadratmeter stora arenan, vilket gör att alla sinnen kan fokusera på 4D-elementen. Under spelets gång känner du vinden i håret, kylan eller hettan i huden och skakningarna i marken. De 30 minuter långa spelen blir ett minnesvärt äventyr, olikt något annat.

Divr Labs är en rolig upplevelse för familjen såväl som kompisgänget. Eller varför inte ta med kollegorna på kick-off? Med en virtuell teambuilding-aktivitet får man både samarbeta inom laget och tävla mot varandra, samtidigt som man skapar gemensamma minnen. 

På Divr man tar emot upp till 80 deltagare i grupper om fyra, och det är även möjligt att boka catering.

Upplevelsen är utformad med högsta säkerhet i åtanke och du behöver varken vara i toppform eller ha tidigare erfarenhet av VR för att spela.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
7

Recensioner av Divr

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var här med brorsan och ungarna - 9 och 12 år - och körde ett dinausaurieäventyr.

Tekniken har ju gått fram en del från de jag testat som mer varit hemmavarianter.

Fick en jump scare av en Compsognathus (informerade sonen - jag tänkte mest cree...

VR är kul!! och Divr Labs har 3 olika spel som gör att det finns något för alla oavsett ålder - allt från den adrenalinfyllda där man beskjuter zoombies, till att se en dinosaurie-värld som man bara skrattar sig igenom. Extra kul att man går igenom en...

Superkul med VR-spel, mitt i MOS:en. Adrenalinet drar igång direkt när man sätter på sig VR-glasögonen. Sedan går man runt i en lokal som är anpassad efter det man ser och upplever i spelet. T.ex. har de fläktar och väggar som gör att man få...

Roligt att leka med VR!

Perfekt som ett event för företag eller liknande tycker jag. Något pricy för att gå dit som en familj kanske jag kan tycka, men så är det väl med ny teknik.

Jag har testat lite olika VR-upplevelser. Helt klart vä...

·

VR spel i Mos. När vi var där erbjöds det tre olika spel: zombies, dinosaurievärld och ett escape room. Jag körde dinosauriespelet och skrattade så otroligt mycket. Man är mellan 2-4 personer som spelar samtidigt och du har både VR glasögon och hör...

Hade en superbra upplevelse! Vi var 4st som körde spelet Last Stand som handlade om zoombies. Var så mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
7

Representerar du Divr Labs?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Divr Labs?

På Divr hittar du bland annat:

  • Simulatorer

Var ligger Divr Labs?

Divr Labs ligger på Stjärntorget 2, 169 79, Solna. I närheten ligger Mall of Scandinavia, Solna. Närmsta tunnelbana är Solna Centrum (ca 850m).