Idöborg

3,2
6 betyg
$$$
Aktivitet
Konferenslokal
Restaurang
Idöborg
3,2
6 betyg
Idöborg i en mening: Privatägd skärgårdsö med konferensanläggning, stuguthyrning, restaurang, aktiviteter, retreats och festlokal.

Citynära skärgårdsö med bred repertoar 

I naturnära skärgårdsmiljö endast en timmes resa från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med konferensanläggning, stuguthyrning, glamping, sommarrestaurang och retreats. Hit kan du resa över dagen såväl som på en längre vistelse och prova aktiviteter som kajakpaddling, bada bastu med panoramautsikt över fjärden, eller bara koppla av och njuta av omgivningarna.

Idöborg har tillhört en och samma familj i närmare 100 år, som numera bedriver verksamhet året runt med en vision om en levande och tillgänglig skärgård. Under vår och höst arrangerar man konferenser och möten för grupper som önskar en avskild och exklusiv upplevelse med middag, boende och aktiviteter. På helgerna tar man emot retreater i olika former, som i meditationsalen Dojon där man kan utöva yoga och mindfulness med utsikt över vattnet, för att sedan fylla på med energi i restaurangen där det serveras vegetarisk mat lagad från grunden. Sommartid arrangerar man även bröllop och privata fester i eventlokalen Ögonblicket.

För enskilda besökare erbjuds gott om aktiviteter och boendealternativ. Bland annat kan man paddla kajak, göra en snabbvisit till någon av de intilliggande öarna, relaxa i bastun eller ta ett bad vid klippkanten. Den som vill stanna över natten kan välja mellan olika stugor, gästrum i någon av villorna eller en lyxig glampingupplevelse. 

Strandbaren
I Strandbaren kan man under sommarmånaderna stanna till för en måltid där svenska råvaror möter influenser från Medelhavet, eller glida in för en cocktail och lite snacks. Med jämna mellanrum höjer man stämningen lite extra med olika livespelningar. Höst och vinter är restaurangen öppen för konferenser och bokade sällskap.   

Till Idöborg tar du dig enkelt med Waxholmsbolaget, som trafikerar ön flera gånger om dagen, eller med egen båt som kan parkeras i gästhamnen. 

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
6

Recensioner av Idöborg

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hade sett folk äta frukost här såg så mysigt ut, bokade bord ett par dagar innan vi var bara två personer men det verkade ju lite viktigt med sittningstider etc. Hade inga jätteförväntningar men haha kom väl som två av de sista dit, frukostbuffé...

Nytt ställe som öppnade i år (2020). Varit här två ggr i sommar. Gillar det! Man märker att det är nyöppnat och att de har lite barnsjukdomar i logistiken, servicen osv, men det som kommer ut på tallrikarna är mycket bra. Ena gången jag var...

Nyöppnat ställe eller iaf själva uteserveringen med tillgång till stranden precis nedanför och bastu. Var här på en jazzkväll vilket var trevligt men blåste ganska mycket även fast det finns glasstaket. Beställning i baren nu under corona som...

Katastrof! Servicen var helt förkastlig. Först fick jag en drink jag inte beställt därefter när äntligen min Dry Martin kom Innehöll den på svarta oliver som lagrats o olja och chili, smakade rent ut sagt äckligt. Glasen var skitiga och och några n...

Detta är det mysigaste stället man kan äta mat på i Stockholms skärgård. Restaurangen ligger vid en liten, fin sandstrand med utsikt över klippor och hav! Vi var 7 personer i sällskapet som alla var mycket nöjda med god mat och uppmärksam service.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
6

Representerar du Idöborg?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Idöborg?

Idöborg ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Idöborg?

På Idöborg serveras bland annat:

  • Skandinaviskt
  • Medelhavet

Vilka typer av aktiviteter finns på Idöborg?

På Idöborg hittar du bland annat:

  • Kanot
  • Naturbad

Har Idöborg uteservering?

Ja, Idöborg har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Idöborg lunch?

Ja, Idöborg har lunchserveringar.

Var ligger Idöborg?

Idöborg ligger på Idöborg, 130 36, Skärgården, Värmdö.