Inferno Online Odenplan

5,0
3 betyg
Aktivitet
Inferno Online
5,0
3 betyg

Inferno Online Odenplan är, tillsammans med övriga anläggningar, världens största gamingcenter. Här finns 342 högklassiga datorer, en XBOX-arena och playseat-racingsarena. Varje dag arrangeras turneringar och tävlingar, och på fredagar och lördagar har de öppet hela natten.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Inferno Online Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Recensioner av Inferno Online

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Riktigt coolt att Stockholm kan erbjuda såna här ställen. Tror det är världens största internetcafé (eller gamingcenter bör man nog kalla det). Väldigt mycket fräschare än sina konkurrenter, men fortfarande sunkigt på en lagom nivå...

En storstad i Sverige är inte en storstad om man inte har ett ställe där man kan lana och spela datorspel! Finns även ett på söder. Håller med Adam, lite sunkigt på en lagom nivå men värt priset.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Otrevlig personal, dem suckar när man frågar om hjälp...

Vi lämnade platsen direkt.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Representerar du Inferno Online Odenplan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Inferno Online Odenplan?

På Inferno Online hittar du bland annat:

  • Gamingcenter

Var ligger Inferno Online Odenplan?

Inferno Online Odenplan ligger på Odengatan 60, 113 22, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 150m).