Kungsbiljarden

3,3
3 betyg
$$
Biljardhall
Amerikansk restaurang
Kungsbiljarden
3,3
3 betyg

Mitt i city ligger Kungsbiljarden som erbjuder restaurang, bar och aktiviteter under ett och samma tak. Här kan man äta hamburgare, dricka öl samt spela biljard, shuffleboard, arkadspel och sällskapsspel. Det går även att arrangera kickoff, AW, möhippa eller svensexa med mat, dryck och aktiviteter.

Kungsbiljarden är en avslappnad mötesplats utspridd över 1200 kvadratmeter vid vattnet nära Cityterminalen. Hit kan man ta med sig familjen, vännerna eller kollegorna och umgås på ett lite mer socialt vis. I de rymliga lokalerna finns en biljardhall med stora biljardbord, shuffleboards och arkadspel, och från restaurangen och baren kan man beställa mat och dryck före, efter eller samtidigt som man spelar. Menyn består av hemgjorda hamburgare och andra amerikanska rätter för både stora och små, och man erbjuder även ett brett utbud av öl.

I baren kan man även spela dart eller låna sällskapsspel samtidigt som man tar något att äta eller dricka. Här kan man umgås med vänner och avrunda dagen med en afterwork. Vill man arrangera ett event så går det även att boka in en kickoff, personalfest, svensexa, möhippa eller födelsedag.

På sommaren öppnar Kungsbiljarden upp sin soliga uteservering intill vattnet, med utsikt över Klara Sjö och Kungsholmen på andra sidan.

1 Peter B.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Kungsbiljarden Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
3

Recensioner av Kungsbiljarden

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Brukar ha lite svårt för biljardbarer osv, men denhär va riktigt mysig på något vis! Ligger inte mitt i stan utan vid vattnet, gör att de känns lite lugnare då! ☺️ dock var personalen lite dryga tyvärr 😅

Riktigt schysst pub och bar med aktiviteter som biljard, shuffleboard och spel. Afterwork i stor lokal där många får plats och ett bra utbud av öl och annat i baren. På sommaren har de en mycket stor uteservering med sol och utsikt över vatten. Kul ställe i Stoc...

Personal som inte bryr sig, som nog inte vill vara där, mat snäppet under ok

1 Peter B.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
3

Representerar du Kungsbiljarden?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Kungsbiljarden?

På Kungsbiljarden hittar du bland annat:

  • Biljard
  • Arkadspel
  • Dart
  • Shuffleboard

Vilken typ av mat serveras på Kungsbiljarden?

På Kungsbiljarden serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Hamburgare

Vad kostar det att äta på Kungsbiljarden?

Kungsbiljarden ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Är Kungsbiljarden barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Kungsbiljarden som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Har Kungsbiljarden uteservering?

Ja, Kungsbiljarden har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Kungsbiljarden?

Kungsbiljarden ligger på Blekholmsterrassen 15, 111 64, City, Norrmalm. I närheten ligger T-Centralen. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 350m).