Kungsbiljarden

2,0
1 betyg
Redigera Kungsbiljarden

Mitt i city ligger Kungsbiljarden som erbjuder restaurang, sportbar och aktiviteter under ett och samma tak. Här kan man äta hamburgare, dricka öl, kolla på sport samt spela biljard, shuffleboard, arkadspel och sällskapsspel. Det går även att arrangera kickoff, AW, möhippa eller svensexa med mat, dryck och aktiviteter.

Kungsbiljarden är en avslappnad mötesplats utspridd över 1200 kvadratmeter vid vattnet nära Cityterminalen. Hit kan man ta med sig familjen, vännerna eller kollegorna och umgås på ett lite mer socialt vis. I de rymliga lokalerna finns en biljardhall med stora biljardbord, shuffleboards och arkadspel, och från restaurangen och baren kan man beställa mat och dryck före, efter eller samtidigt som man spelar. Menyn består av hemgjorda hamburgare och andra amerikanska rätter för både stora och små, och man erbjuder även ett brett utbud av öl.

I baren kan man även spela dart, låna sällskapsspel eller följa sporten som visas på tv-skärmarna samtidigt som man tar något att äta eller dricka. Här kan man umgås med vänner och avrunda dagen med en afterwork. Vill man arrangera ett event så går det även att boka in en kickoff, personalfest, svensexa, möhippa eller födelsedag.

På sommaren öppnar Kungsbiljarden upp sin soliga uteservering intill vattnet, med utsikt över Klara Sjö och Kungsholmen på andra sidan.

Användarbilder på Kungsbiljarden Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 nov 2022

Personal som inte bryr sig, som nog inte vill vara där, mat snäppet under ok