Stadsvandringar i Stockholm

inga betyg
Aktivitet
Stadsvandringar i Stockholm
inga betyg

Kungavandringar, svenska mordplatser, spionhistorier och kända spökställen... Stadsvandringar i Stockholm bjuder på en rad kulturupplevelser kring hela innerstan.

Är du ute efter en lärorik upplevelse tillsammans med vänner, klasskamrater, kollegor eller familj? Stadsvandringar i Stockholm erbjuder olika paket och äventyr i Stockholm där man kan lära sig mer om stadens historia och få svar på frågor som "vem var Stockholms värsta granne?". Bland annat kan man ta del av Stockholms mörka historier genom att delta i en mordvandring bland Gamla stans gränder, eller gå på spökvandring och få reda på vilka spöken man kan stöta på i staden och var de befinner sig.

Dessa äventyr går att uppleva alla dagar i veckan, och de gäller för såväl barn som vuxna. Varje grupp får en egen guide som är fullt utrustad med historiska kläder för att skapa en genuin upplevelse. Vill du toppa äventyret och verkligen skapa en helhetsupplevelse kan du boka deras middagspaket, där du avrundar ditt val av vandring med en gemensam måltid.

1 Elin S.

Besökarnas bilder från Stadsvandringar i Stockholm Bilder

Recensioner av Stadsvandringar i Stockholm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Stadsvandringar i Stockholm!
1 Elin S.

Representerar du Stadsvandringar i Stockholm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Stadsvandringar i Stockholm?

På Stadsvandringar i Stockholm hittar du bland annat:

  • Stadsvandring

Var ligger Stadsvandringar i Stockholm?

Stadsvandringar i Stockholm ligger på Sköldgatan 3, 118 63, Södermalm. I närheten ligger Södra Station, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Zinkensdamm (ca 600m).