Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Boulebar Tanto

5,0 • 2 recensioner
Boulebar Tanto

På somrarna förvandlas den gamla båtuppläggningsplatsen i Tantolunden till en sommaroas med utomhusboule, fransk grillmeny och en skön utebar. Här kan man njuta av både solen och den franska nationalsporten i goda vänners sällskap, precis som i Marseille.

Boulebar Tanto bjuder på somrigt parkhäng precis intill strandpromenaden vid Hornstull, med utsikt över vattnet. Hit kommer du för att lapa sol över ett parti boule eller ta något att äta och dricka på sydfranskt vis, oavsett om du är bouleproffs eller novis. Bortsett från boulebanor erbjuds franska delikatesser lagade på säsongens råvaror kombinerat med cider, pastis och annan passande dryck från baren. För den som vill ha lite av varje har Boulebar Tanto olika kombinationer av spel och mat med tillgång till en nördig guide som ger en introduktion i spelets regler.

På uteserveringen och boulebanorna samsas semesterlediga familjer, AW-gäng, vänner och lite mer speciella events som möhippor och svensexor. Passa på att spana in solnedgången, lyssna på livemusik och hänga i baren under bar himmel - eller att ta en promenad längs Årstaviken och svalka dig med ett dopp efter en hård bouleturnering i gassande solsken.

Boulebar Tanto har öppet varje dag hela sommaren.

Se även Boulebar Rålambshov, Boulebar Rådhuset, Boulebar Liljeholmen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2019

Ett guldkorn!
Om man inte vet vart man ska gå på den först dejten, köra en AW med jobbet, överraska en kompis/familjen, förfesta med kompisgänget eller egentligen vilken annan form av social aktivitet som helst så är denna boulebar perfekt för... Visa hela »

26 apr 2019

Ännu en fantastisk boulebar! Här möter franska sommar en cool avslappnad vibe med utsikt över vattnet. Obeskrivligt vilka härliga kvällar som boulebar tanto har att erbjuda! Här kan man bruncha till fågelsång eller boulea till härlig fransk musik e... Visa hela »