Boulebar Tanto

4,3
7 betyg
$$$
Aktivitet
Boule
Hemsida
Instagram
Boulebar
4,3
7 betyg
Hemsida
Instagram

På somrarna förvandlas den gamla båtuppläggningsplatsen i Tantolunden till en sommaroas med utomhusboule, fransk grillmeny och en skön utebar. Här kan man njuta av både solen och den franska nationalsporten i goda vänners sällskap, precis som i Marseille.

Boulebar Tanto bjuder på somrigt parkhäng precis intill strandpromenaden vid Hornstull, med utsikt över vattnet. Hit kommer du för att lapa sol över ett parti boule eller ta något att äta och dricka på sydfranskt vis, oavsett om du är bouleproffs eller novis. Bortsett från boulebanor erbjuds franska delikatesser lagade på säsongens råvaror kombinerat med cider, pastis och annan passande dryck från baren. För den som vill ha lite av varje har Boulebar Tanto olika kombinationer av spel och mat med tillgång till en nördig guide som ger en introduktion i spelets regler.

På uteserveringen och boulebanorna samsas semesterlediga familjer, AW-gäng, vänner och lite mer speciella events som möhippor och svensexor. Passa på att spana in solnedgången, lyssna på livemusik och hänga i baren under bar himmel - eller att ta en promenad längs Årstaviken och svalka dig med ett dopp efter en hård bouleturnering i gassande solsken.

Boulebar Tanto har öppet varje dag hela sommaren.

Föreslå ändringar

Recensioner av Boulebar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep. 2020

Trevligt ställe. Lite långsam service bara. Boulebar är ingen kulinarisk upplevelse överlag (har dock inte ätit på Rålis), men som helhetsupplevelse, framför allt med boulen, är det trevligt.

23 aug. 2019

Ett guldkorn!
Om man inte vet vart man ska gå på den först dejten, köra en AW med jobbet, överraska en kompis/familjen, förfesta med kompisgänget eller egentligen vilken annan form av social aktivitet som helst så är denna boulebar perfekt för... Visa hela »

14 juni 2020 · Uppdaterad

Dagens lunch på Boulebaren i Tanto👌. Vi hade inte bokat men fick sitta i deras food court. I matväg kan du då välja minipizzor och pommes med aioli. Ett mysigt ställe med god mat, kommer bli fler besök 😍

4 juni 2020

Ingen sommar utan Boulebar i Tanto – så är det bara! Jag älskar verkligen att hänga här, särskilt när solen steker på och de franska vibbarna växer sig extra starka. Även om jag inte föddes med någon särskild bouletalang, ä... Visa hela »

26 apr. 2019

Ännu en fantastisk boulebar! Här möter franska sommar en cool avslappnad vibe med utsikt över vattnet. Obeskrivligt vilka härliga kvällar som boulebar tanto har att erbjuda! Här kan man bruncha till fågelsång eller boulea till härlig fransk musik e... Visa hela »

3 apr. 2020

En liten grönskande oas som jag spenderat många timmar i. Det är som ett andra vardagsrum sommartid där jag gärna hänger med vänner och familj. Roliga cocktails och en meny som erbjuder både något lätt och snabbt eller en middag i flera omgå... Visa hela »

23 aug. 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 juli 2021

On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.

- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues

- they tolerate racist, xenophobic and homophobic... Visa hela »