Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

VREX Virtual Reality

5,0
2 recensioner
VREX Virtual Reality

Vrex är för dig som älskar virtual reality. På deras anläggning i Bromma kan man som spelare se, höra och interagera med varandra samt lösa problem tillsammans med hjälp av "full body tracking" och den senaste tekniken. Här kan du bland annat spela Skull Adventure och Zombie Apocalypse, och få en "riktig" upplevelse.

Vrex är ett fullskaligt upplevelsecenter med Virtual Reality i 4D. Här finns ett virtuellt landskap på hela 300 kvadratmeter som besökaren får ta del av och utforska genom det äventyr som den väljer att spela. I centret får du ta del av den senaste tekniken, och all utrustning som du behöver finns på plats. De olika spelen byts ut och uppdateras kontinuerligt.

Man spelar alltid minst fyra personer per bana, vare sig man anländer i sällskap eller inte. Större sällskap mellan 15 och 20 personer rekommenderas för att få ut så mycket som möjligt att upplevelsen, perfekt för den som ska styra en kick off, afterwork, möhippa, svensexa eller team building.

Vrex ligger på Bryggerivägen i Bromma precis intill Citygross.

Användarbilder på VREX Virtual Reality

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 jul 2018

Sjukt rolig och unik upplevelse. Som att gå in i matrix. Måste testas!

2 sep 2018

Fantastisk upplevelse. Passade både barnen och oss vuxna.