Chokladfabriken öppnar ännu en butik

Nu kan du njuta av Chokladfabrikens handgjorda kvalitetschoklad i ännu en butik. Denna gång välkomnas alla chokladälskare till den nya adressen St Eriksplan 2. Konceptet är i stort sett detsamma som i de andra tre Chokladfabrikerna i Stockholm men skiljer sig en aning då denna butik är mer av en "shop in shop", butiken ligger nämligen i entrén till matbutiken Cajsa Warg.

Sedan den första butikens födelseår 1997 har den välkända godsaken tillverkats i alla dess former av personal som är kunnig och har en stor passion för chokladtillverkning. Om du delar chokladintresset kan du testa på deras chokladprovning där du får lära dig lite om chokladens historia och ta del av hemligheten bakom tillverkningen. Du får också provsmaka på olika chokladsorter och butikens egna praliner i kombination med portvin. Chokladprovningarna håller på i en och en halv timme och brukar äga rum på vardagskvällar med start 19.15. På lördagar är det 18.00 som gäller. Klicka här för hela schemat och biljettinformation.

Här hittar du mer information om Chokladfabriken Vasastan, Chokladfabriken Södermalm, Chokladfabriken Östermalm och Chokladfabriken City.