Churchill Arms firar 10 år med händelserik vecka

I december har The Churchill Arms funnits i 10 år. Mycket har hänt sedan dess – med det är än i dag samma välkomnande vardagsrum många återkommer till, såväl stammisar som nya.

– När jag var ung hängde vi på Tranan, det är mer 30 år sedan, men än i dag är det lika omtyckt och självklart för stockholmarna. Så ser jag på vår fina lilla pub, Churchill Arms – en bestående stockholmsikon, säger Anna Looft Persson, som tillsammans med sin man en gång i tiden startade puben.

För att fira jubileet vill de göra något extra för både personalen och gästerna, med flera olika aktiviteter, där alla är välkomna, precis som vanligt.

– Jag tror att nyckeln till vår framgång är just att vi är en plats för alla. En plats för den som kommer själv, den som kommer med kollegorna eller ett gäng vänner, med familjen, med mamma, pappa, med sin hund, med sina barn, på dejt och så vidare. Även för personalen har vi skapat en plats att trivas på. Dessutom bestämmer vi det mesta själva, eftersom vi inte ägs av något bryggeri, säger Anna och fortsätter:

– Vi har en trogen stamkundskrets, vissa kommer flera gånger i veckan, vissa kommer några gånger per månad, men de kommer tillbaka.

Under veckan, med start den 30 november, kan man alltså ta del av festliga arrangemang för att fira födelsedagsbarnet i Vasastan. Som vanligt serveras mat och dryck för alla åldrar.

Veckans agenda

Onsdag, 30 november
Afterwork med en ”perfect served” Teeling Irish Coffee.
Teeling flaggskepps-Whiskey small batch rum cask – en julkänsla som är svår att slå.

1 december
Lansering av Jubileum Ale i samarbete med Uppsala Brygghus i samband med gästspel av dem.

3 december, 21.00
Veckan avslutas med en livespelning av Jacob Götestam som premiärar sin nya låt, En dag om året.