The Churchill Arms

4,0
8 betyg
$$
Restaurang
Bar
The Churchill Arms
4,0
8 betyg

På den brittiska puben Churchill Arms i Vasastan samsas 28 olika sorters öl på fat med desto fler på flaska. Här hittar du även single malt whisky från hela världen och ambitiös pubmat att kombinera en frågesport eller afterwork med.

Churchill Arms ger intrycket av en genuin brittisk pub och har lockat stammisar och andra ölentusiaster sedan öppningen 2012. Här finns bokhyllor, läderfåtöljer, bås och schackmönstrat golv i en murrig mix som stämmer väl överens med namnet. Bland de 28 ölsorterna på fat ryms bland annat svensk lager, IPA, stout och veteöl. Man tar ofta in mindre kvantiteter öl från spännande bryggerier, såväl stora som små. Utforskar du ölen på flaska så finns allt från Mexiko till Norden representerat i utbudet, liksom glutenfritt.

I baren erbjuds även ett välsorterat sortiment av cider och vin, liksom single malt whisky från hela världen. Men också pubmat i uppdaterat snitt med säsongens råvaror och ovanligt höga ambitioner. Här serveras allt från skagentoast och fish and chips till räksallad och hamburgare. Räkna även med roliga quiz-kvällar, som hålls på engelska. Sällskap på runt tio personer som föredrar att sitta mer enskilt hittar det separata "Winstonrummet" lite längre in i lokalen.

The Churchill Arms är en hundvänlig pub och välkomnar såväl mindre som större hundar. Detta märks inte minst på menyn, där fyrbenta vänner kan beställa in smaskiga hundben för en billig peng.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från The Churchill Arms Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
8

Recensioner av The Churchill Arms

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Gått förbi denna pub många gånger och tänkt det är en sunkig pub men hamnade här på AW och blev så positivt överraskad! Trevlig inredning och mysigt, genuint. En massa bilder på Churchill på väggarna. Känns lite som ett var...

Arrogant betjäning som käftar om vad jag ska äta till ölen. Beställer en glutenfri öl och frågar efter jordnötter. Får till svar "blandade". Ok det går bra men ser samtidigt att det i blandningen finns chilli-nötter som ju innehå...

Är mäkta imponerad av The Churchill Arms. Fantastiskt trevlig personal, goda öler och prisvärd mat. Den tidigare vegetariska burgaren utnämnde jag efter några öl som Stockholms bästa för något år sedan. Denna har nu bytts ut mot en halloumi-...

·

Personalen är otroligt trevlig och tycks kunna allt man kan kunna om öl. Väldigt god och prisvärd mat också.

Churchill Arms är trevligt och har verkligen fått till riktigt bra engelsk pubkänsla.

Urvalet av öl är riktigt bra och gillar man brittisk öl och känsla är det svårt att inte gilla denna pub.

Maten kan jag inte uttala mig om tyvärr.

Ruggigt bra pub i Vasastan, mer än så kanske en av stans bästa. Jag går framför allt hit för den rätta atomsfären och grymma ölen men även maten är bra!

Stället är min absoluta favorit när det kommer till servering av god öl i Vasastan. Personalen är verkligen fantastisk, har ej funnit denna servicenivå tidigare i Stockholm. Värt att notera är att hundar är välkomna.

Min favorit kvarterspub. Massor med olika ölsorter för den som älskar öl. Man får ta med sig hunden i mån av plats. Mysig miljö och trevlig personal.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
8

Representerar du The Churchill Arms?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är The Churchill Arms?

Vi har klassificerat The Churchill Arms som:

  • Whiskybar
  • Ölbar
  • Pub

Vilken typ av mat serveras på The Churchill Arms?

På The Churchill Arms serveras bland annat:

  • Pubmat
  • Brittiskt

Vad kostar det att äta på The Churchill Arms?

The Churchill Arms ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Får jag ta med min hund på The Churchill Arms?

Ja, The Churchill Arms är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker baren.

Var ligger The Churchill Arms?

The Churchill Arms ligger på Tulegatan 21, 113 53, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 350m).