Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Churchill Arms

4,0
7 betyg
Redigera The Churchill Arms

På den brittiska puben Churchill Arms i Vasastan samsas 28 olika sorters öl på fat med desto fler på flaska. Här hittar du även single malt whisky från hela världen och ambitiös pubmat att kombinera en frågesport eller afterwork med.

Churchill Arms ger intrycket av en genuin brittisk pub och har lockat stammisar och andra ölentusiaster sedan öppningen 2012. Här finns bokhyllor, läderfåtöljer, bås och schackmönstrat golv i en murrig mix som stämmer väl överens med namnet. Bland de 28 ölsorterna på fat ryms bland annat svensk lager, IPA, stout och veteöl. Man tar ofta in mindre kvantiteter öl från spännande bryggerier, såväl stora som små. Utforskar du ölen på flaska så finns allt från Mexiko till Norden representerat i utbudet, liksom glutenfritt.

I baren erbjuds även ett välsorterat sortiment av cider och vin, liksom single malt whisky från hela världen. Men också pubmat i uppdaterat snitt med säsongens råvaror och ovanligt höga ambitioner. Här serveras allt från skagentoast och fish and chips till räksallad och hamburgare. Räkna även med roliga quiz-kvällar, som hålls på engelska. Sällskap på runt tio personer som föredrar att sitta mer enskilt hittar det separata "Winstonrummet" lite längre in i lokalen.

The Churchill Arms är en hundvänlig pub och välkomnar såväl mindre som större hundar. Detta märks inte minst på menyn, där fyrbenta vänner kan beställa in smaskiga hundben för en billig peng.

Användarbilder på The Churchill Arms Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 dec 2014

Är mäkta imponerad av The Churchill Arms. Fantastiskt trevlig personal, goda öler och prisvärd mat. Den tidigare vegetariska burgaren utnämnde jag efter några öl som Stockholms bästa för något år sedan. Denna har nu bytts ut mot en halloumi-... Visa hela »

22 nov 2022

Arrogant betjäning som käftar om vad jag ska äta till ölen. Beställer en glutenfri öl och frågar efter jordnötter. Får till svar "blandade". Ok det går bra men ser samtidigt att det i blandningen finns chilli-nötter som ju innehå... Visa hela »

22 maj 2015 · Uppdaterad

Personalen är otroligt trevlig och tycks kunna allt man kan kunna om öl. Väldigt god och prisvärd mat också.

4 mar 2020

Churchill Arms är trevligt och har verkligen fått till riktigt bra engelsk pubkänsla.

Urvalet av öl är riktigt bra och gillar man brittisk öl och känsla är det svårt att inte gilla denna pub.

Maten kan jag inte uttala mig om tyvärr.

6 jun 2015

Ruggigt bra pub i Vasastan, mer än så kanske en av stans bästa. Jag går framför allt hit för den rätta atomsfären och grymma ölen men även maten är bra!

1 jun 2015

Stället är min absoluta favorit när det kommer till servering av god öl i Vasastan. Personalen är verkligen fantastisk, har ej funnit denna servicenivå tidigare i Stockholm. Värt att notera är att hundar är välkomna.

29 aug 2015

Min favorit kvarterspub. Massor med olika ölsorter för den som älskar öl. Man får ta med sig hunden i mån av plats. Mysig miljö och trevlig personal.