Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Churchill Arms

4,5
6 recensioner
The Churchill Arms

På den brittiska puben Churchill Arms i Vasastan samsas 30 olika sorters öl på fat med desto fler på flaska. Här hittar du även single malt whisky och ambitiös pubmat att kombinera en frågesport eller afterwork med.

Användarbilder på The Churchill Arms

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 mar 2020

Churchill Arms är trevligt och har verkligen fått till riktigt bra engelsk pubkänsla.

Urvalet av öl är riktigt bra och gillar man brittisk öl och känsla är det svårt att inte gilla denna pub.

Maten kan jag inte uttala mig om tyvärr.

28 dec 2014

Är mäkta imponerad av The Churchill Arms. Fantastiskt trevlig personal, goda öler och prisvärd mat. Den tidigare vegetariska burgaren utnämnde jag efter några öl som Stockholms bästa för något år sedan. Denna har nu bytts ut mot en halloumi-... Visa hela »

22 maj 2015 · Uppdaterad

Personalen är otroligt trevlig och tycks kunna allt man kan kunna om öl. Väldigt god och prisvärd mat också.

6 jun 2015

Ruggigt bra pub i Vasastan, mer än så kanske en av stans bästa. Jag går framför allt hit för den rätta atomsfären och grymma ölen men även maten är bra!

1 jun 2015

Stället är min absoluta favorit när det kommer till servering av god öl i Vasastan. Personalen är verkligen fantastisk, har ej funnit denna servicenivå tidigare i Stockholm. Värt att notera är att hundar är välkomna.

29 aug 2015

Min favorit kvarterspub. Massor med olika ölsorter för den som älskar öl. Man får ta med sig hunden i mån av plats. Mysig miljö och trevlig personal.