Clarion och Food Farmacy inspirerar till hälsa och hållbarhet

Den 12 juni bjuder Clarion Hotel Sign in till föreläsning och middag på temat hälsa och hållbar mat. Mia Clase och Lina Nertby Aurells från hälsobloggen Food Pharmacy håller föreläsningen Eat for All, om hur man kan påverka sin hälsa genom det man äter, och Kitchen & Table lagar middag på vårens gröna råvaror.

Mia Clase och Lina Nertby Aurells står bakom Food Pharmacy, en hälsoblogg och podd som handlar om hur goda bakterier i mat kan vara en väg till bättre hälsa, och de har även gett ut böcker på 15 olika språk. Nu vill de tillsammans med Clarion Hotel inspirera och sprida kunskap inom hälsa och ökad livskvalitet.

- Kroppen kollapsar inte om det slinker ner en glasstrut eller Pina Colada. Visst, det stärker kanske inte vår tarmflora, men är det något vi har lärt oss så är det att tarmfloran inte mår bra av ångest. Vi föreslår att vi lägger ner allt vad hälsostress och dåligt samvete heter en gång för alla!, skriver de.

Efter föreläsningen bjuder Kitchen & Table och Marcus Samuelsson in till Green Table Dinner och serverar en specialkomponerad meny med lokala och gröna råvaror i kombination med smaker och kryddor från hela världen. Den som vill kan inleda kvällen med en Left Over Cocktail för att sedan ta dig an smaker av rostade morötter, ingefära och yuzu.

Tid: Föreläsning kl 17-18, middag kl 18.30-21
Pris: Föreläsning 295 kr, middag 595 kr (995 kr inkl dryckespaket)

Läs mer på Facebook