Kitchen & Table Norrmalm

3,3
8 betyg
$$$
Amerikansk restaurang
Cocktailbar
Kitchen & Table
3,3
8 betyg

På entréplan i Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget hittar du Kitchen & Table, stjärnkocken Marcus Samuelssons restaurangkoncept med influenser från Manhattan och Skandinavien. Här satsar man på hållbara maträtter och cocktails i en pulserande miljö mitt i city.

Kitchen & Table hämtar inspiration från det mångkulturella Manhattan, men också från "urban gardens" och lokala råvaror. Menyn innehåller allt från hamburgare till dagens lunch och klassiska brunchrätter som dukas fram lagom till helgen – allt tillagat i det öppna köket mitt i restaurangen. Även konst, design och musik står i fokus för upplevelsen. Interiören, skapad av Wingårdhs arkitekter, präglas av naturliga material och skandinavisk design med urbana inslag. Här har man skapat en levande mötesplats för alla sällskap.

I restaurangens bar jobbar man också med hållbarhet och serverar både klassiska och innovativa cocktails med ambitionen att minimera organiskt avfall. Här kan både hotellgäster och stockholmare mötas upp för att ta ett glas och lyssna på dj:s som spelar flera dagar i veckan.

Rooftop Bar
Sommartid kan man ta en drink och äta en bit mat på takterrassen åtta våningar upp, i anslutning till Selma City Spa. Här hittas en grön oas med vacker utsikt över Stockholm.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
8

Recensioner av Kitchen & Table

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Uppdatering 29 nov -17: Varit här igen och testat middagen och idag var det mesta bättre. Servicen var klanderfri och stället i sig är trevligt, men kanske inget utöver det vanliga. Testade en hel del av maten. Löjrom med smetana och chips, svamppizza, chark och slider...

Har varit här 2 gånger nu. Första gången år jag en brunch och för att ligga i ett hotell så hade jag förväntat mig lite mer. Lite för få rätter på menyn och servicen var inte bra alls.
Andra gången jag var här så...

Gillar sådana här ställen - bar och restaurang på samma gång.
Tog en grön varmrätt med torsk. Såå gott!

Väldigt positivt överraskad av nya kitchen & table inne i Clarion Sign. Menyn är spännande och innehåller väldigt många vegetariska rätter, vilket ligger helt rätt i tiden. Sedan renovering har baren fått en betydligt större plats och man...

Vällagad mat, bra service, en aning opersonlig men ändå trevlig lokal och en spännande meny. Min huvudrätt, en mycket trevlig rotfruktstallrik med en lagom stor köttbit till, kändes fräsch och köttet kändes som en bra del av helheten istället f...

Trist, dock bra rekryteringar i baren ger den två istället för en stjärna.

Var här en fredagkväll i Mars med min far och min lillasyster. Först var vi tvungna att vänta på vårat bord i ca 15 min, vilket var lite drygt men jag förstod det som att de som satt där unna hade lämnar precis innan vi kom, så de behövde duk...

I vårat sällskap på 5 personer, fick 3 av oss ljummen mat. Vi fick också vänta för länge. Min mat var ok, men inte värd sitt pris. Kommer inte tillbaka.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
8

Representerar du Kitchen & Table Norrmalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Kitchen & Table Norrmalm?

Vi har klassificerat Kitchen & Table som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Kitchen & Table Norrmalm?

På Kitchen & Table Norrmalm serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Vegetariskt
  • Hälsoinriktat

Vad kostar det att äta på Kitchen & Table Norrmalm?

Kitchen & Table Norrmalm ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Serverar Kitchen & Table Norrmalm lunch?

Ja, Kitchen & Table har lunchserveringar.

Har Kitchen & Table Norrmalm vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Kitchen & Table Norrmalm har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger Kitchen & Table Norrmalm?

Kitchen & Table Norrmalm ligger på Östra Järnvägsgatan 35, 111 20, City, Norrmalm. I närheten ligger Kungsgatan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 600m).