Kitchen & Table Norrmalm

3,3
8 betyg
Redigera Kitchen & Table Norrmalm

På entréplan i Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget hittar du Kitchen & Table, stjärnkocken Marcus Samuelssons restaurangkoncept med influenser från Manhattan och Skandinavien. Här satsar man på hållbara maträtter och cocktails i en pulserande miljö mitt i city.

Kitchen & Table hämtar inspiration från det mångkulturella Manhattan, men också från "urban gardens" och lokala råvaror. Menyn innehåller allt från hamburgare till dagens lunch och klassiska brunchrätter som dukas fram lagom till helgen – allt tillagat i det öppna köket mitt i restaurangen. Även konst, design och musik står i fokus för upplevelsen. Interiören, skapad av Wingårdhs arkitekter, präglas av naturliga material och skandinavisk design med urbana inslag. Här har man skapat en levande mötesplats för alla sällskap.

I restaurangens bar jobbar man också med hållbarhet och serverar både klassiska och innovativa cocktails med ambitionen att minimera organiskt avfall. Här kan både hotellgäster och stockholmare mötas upp för att ta ett glas och lyssna på dj:s som spelar flera dagar i veckan.

Rooftop Bar
Sommartid kan man ta en drink och äta en bit mat på takterrassen åtta våningar upp, i anslutning till Selma City Spa. Här hittas en grön oas med vacker utsikt över Stockholm.

Se även Clarion Hotel Sign, Selma City Spa, Kitchen & Table Arlanda, Kitchen & Table Kungsholmen, Tap Room

Användarbilder på Kitchen & Table Norrmalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kitchen & Table Norrmalm av Fredrik R.
  • Bild från Kitchen & Table Norrmalm av Fredrik R.
  • Löjrom med chips och smetana – Bild från Kitchen & Table Norrmalm av Adam L.
  • Chark – Bild från Kitchen & Table Norrmalm av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 okt 2017 · Uppdaterad

Uppdatering 29 nov -17: Varit här igen och testat middagen och idag var det mesta bättre. Servicen var klanderfri och stället i sig är trevligt, men kanske inget utöver det vanliga. Testade en hel del av maten. Löjrom med smetana och chips, svamppizza, chark och slider... Visa hela »

28 nov 2017

Gillar sådana här ställen - bar och restaurang på samma gång.
Tog en grön varmrätt med torsk. Såå gott!

6 dec 2017

Har varit här 2 gånger nu. Första gången år jag en brunch och för att ligga i ett hotell så hade jag förväntat mig lite mer. Lite för få rätter på menyn och servicen var inte bra alls.
Andra gången jag var här så... Visa hela »

29 nov 2017

Väldigt positivt överraskad av nya kitchen & table inne i Clarion Sign. Menyn är spännande och innehåller väldigt många vegetariska rätter, vilket ligger helt rätt i tiden. Sedan renovering har baren fått en betydligt större plats och man... Visa hela »

6 dec 2017

Vällagad mat, bra service, en aning opersonlig men ändå trevlig lokal och en spännande meny. Min huvudrätt, en mycket trevlig rotfruktstallrik med en lagom stor köttbit till, kändes fräsch och köttet kändes som en bra del av helheten istället f... Visa hela »

6 jan 2018

Trist, dock bra rekryteringar i baren ger den två istället för en stjärna.

19 mar 2019

Var här en fredagkväll i Mars med min far och min lillasyster. Först var vi tvungna att vänta på vårat bord i ca 15 min, vilket var lite drygt men jag förstod det som att de som satt där unna hade lämnar precis innan vi kom, så de behövde duk... Visa hela »

22 feb 2019

I vårat sällskap på 5 personer, fick 3 av oss ljummen mat. Vi fick också vänta för länge. Min mat var ok, men inte värd sitt pris. Kommer inte tillbaka.