Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kitchen & Table Norrmalm

3,3
8 betyg
Redigera Kitchen & Table Norrmalm

Kitchen & Table inne på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget satsar på närodlad, ekologisk och hållbar mat med influenser från det mångkulturella Manhattan. Här möts urbana trädgårdar och svenskt jordbruk i en grön mix, och även i baren är det hållbarhetstänk som gäller.

I centrum för menyn står "Urban Garden", gröna rätter som är fullskaliga i sig men som även kan få sällskap av animaliskt protein. Menyn innehåller även "local specials", lite större rätter att dela på för två och Kitchen & Table-klassiker såsom burgare och caesarsallad med en twist. Bortsett från middag serveras en à la carte-brunch på lördagar.

Interiören, designad av Wingårdhs arkitekter, präglas av naturliga material och skandinavisk design med urbana inslag. Här finns bland annat öppet kök och ett community table för gemensamma måltider. Tanken är att gästerna ska få en livlig och dynamisk restaurangupplevelse, förstärkt av ljusspel och musik. Restaurangen satsar nämligen inte bara på hållbar mat och hållbara drinkar, utan även happenings i stil med dj:s, livespelningar, utställningar och andra events.

Rooftop Bar
Sommartid kan man även ta en drink och något att äta på takterrassen åtta våningar upp, i anslutning till Selma CitySpa. Här hittas en stadsoas med vacker utsikt över Stockholm. Med en magisk vy och sköna Motown-tunes är det här en skön plats för att sippa på en uppfriskande och hållbar cocktail. Här ser man till att alla cocktails avnjuts på ett hållbart sätt, från skapande till återvinning.

Se även Kitchen & Table Kungsholmen

Användarbilder på Kitchen & Table Norrmalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kitchen & Table Norrmalm av Fredrik R.
  • Bild från Kitchen & Table Norrmalm av Fredrik R.
  • Löjrom med chips och smetana – Bild från Kitchen & Table Norrmalm av Adam L.
  • Chark – Bild från Kitchen & Table Norrmalm av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 okt 2017 · Uppdaterad

Uppdatering 29 nov -17: Varit här igen och testat middagen och idag var det mesta bättre. Servicen var klanderfri och stället i sig är trevligt, men kanske inget utöver det vanliga. Testade en hel del av maten. Löjrom med smetana och chips, svamppizza, chark och slider... Visa hela »

28 nov 2017

Gillar sådana här ställen - bar och restaurang på samma gång.
Tog en grön varmrätt med torsk. Såå gott!

6 dec 2017

Har varit här 2 gånger nu. Första gången år jag en brunch och för att ligga i ett hotell så hade jag förväntat mig lite mer. Lite för få rätter på menyn och servicen var inte bra alls.
Andra gången jag var här så... Visa hela »

29 nov 2017

Väldigt positivt överraskad av nya kitchen & table inne i Clarion Sign. Menyn är spännande och innehåller väldigt många vegetariska rätter, vilket ligger helt rätt i tiden. Sedan renovering har baren fått en betydligt större plats och man... Visa hela »

6 dec 2017

Vällagad mat, bra service, en aning opersonlig men ändå trevlig lokal och en spännande meny. Min huvudrätt, en mycket trevlig rotfruktstallrik med en lagom stor köttbit till, kändes fräsch och köttet kändes som en bra del av helheten istället f... Visa hela »

6 jan 2018

Trist, dock bra rekryteringar i baren ger den två istället för en stjärna.

19 mar 2019

Var här en fredagkväll i Mars med min far och min lillasyster. Först var vi tvungna att vänta på vårat bord i ca 15 min, vilket var lite drygt men jag förstod det som att de som satt där unna hade lämnar precis innan vi kom, så de behövde duk... Visa hela »

22 feb 2019

I vårat sällskap på 5 personer, fick 3 av oss ljummen mat. Vi fick också vänta för länge. Min mat var ok, men inte värd sitt pris. Kommer inte tillbaka.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.