Pressbild Pressbild

Colorfield utökar sortimentet med veganska rätter

Colorfield serverar färgglad, näringsrik och hälsosam take away som gör gott för hela kroppen. Nu lanserar kedjan fem nya veganska rätter, samt en app, som firas med ett luncherbjudande.

De nya rätterna bjuder på smaker från olika delar av världen: Oumph Noodles har smaker från Asien, Chipotle Vegan Beef från Mexiko, Spicy Bean Beef Couscous från Nordafrika, Penne Vegan Beef Tomato från Italien och Classic Vegan Meatballs från Skandinavien.

– Allt fler efterfrågar vegansk mat och för Colorfield är det självklart att ligga i framkant i detta segment. Vi strävar efter att bygga en relation med hälsomedvetna gäster som bryr sig om vad de äter, säger grundaren Ricard Constantinou i ett pressmeddelande.

I samband med lanseringen av de nya rätterna lanseras också appen Colorfield Eat The Rainbow, där man kan beställa och betala direkt i appen. För att fira lanseringen bjuder Colorfield på ett luncherbjudande som ger alla kunder 50 procent rabatt på lunchen under en begränsad tid när man beställer i appen.

Information

Visa på karta