Foto: Ted Jansson/Stureplansgruppen Foto: Ted Jansson/Stureplansgruppen

De blir köksmästare på Sayan Isakssons Nour

Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup
Emmi Anderberg

Krögaren Sayan Isaksson välkomnar nu två välkända ansikten till restaurang Nour. Ida Bauhn och Fredrik Larsson kliver tillsammans in för att leda köksteamet i rollen som köksmästare.
De tillför spetskompetens, erfarenhet och konstnärlighet vilket bidrar till restaurangens fortsatta utveckling, säger Sayan Isaksson.

Sedan starten 2020 har Nour haft som ambition att skapa unik gastronomi utifrån japansk inspiration och teknik, men med nordiska ingredienser. Nu välkomnar Sayan Isaksson Ida Bauhn och Fredrik Larsson in som köksmästare, efter Olle Broström. 

– Jag ser väldigt mycket fram emot att arbeta med Sayan. Jag gillar stilen och känslan i hans matlagning, att möta klassiskt japanskt med Nordens råvaror. Även Ida har en unik precision i allt hon gör, jag har mycket att lära av båda, säger Fredrik.

Ida Bauhn har de senaste åren drivit Kocklandslaget framåt som den första kvinnliga lagkaptenen, medan Fredrik Larsson senast kommer från 3Sixty Skybar. Han har tidigare arbetat på välrenommerade restauranger som Le Taillevent, Operakällaren samt Äng och var lagkapten för Kocklandslaget 2013.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.