Det Arroganta Svinet gästar Vassa Eggen i påsk

Under påskveckan gästas Vassa Eggen återigen av den hyllade garagekrogen från Jordbro. Mellan den 16 och 20 april kan du njuta av autentisk Texas BBQ, men denna gång med exklusiva rätter på menyn.

Restaurangen Det Arroganta Svinet, som hittas i ett garage i Jordbro sedan i mars 2018, är en krog som blivit både omnämnd och hyllad. Efter det senaste gästspelet på Vassa Eggen har de nu valt att uppgradera menyn och addera rätter såsom prime rib och rökt kalkonbröst.

Prime rib är en favorit bland BBQ-krögarna i USA – och en mycket uppskattad sådan. Detaljen kommer att rökas under cirka 4-5 timmar, vilket skiljer sig från Brisket där rökningstiden ligger på ungefär 14 timmar. Även detta kommer att finnas på menyn under påskveckan. Samtliga rätter som serveras kommer med noga utvalda tillbehör och såser.

– Vårt senaste gästspel av ”Det Arroganta Svinet” var otroligt uppskattat, med fullsatt bar och stor efterfrågan var det ett självklart val att fortsätta vårt samarbete med Tommy. Något som är roligt både för oss och för Det Arroganta Svinet är att vi denna gång adderar rätter som inte serveras på Jordbro-krogen, än i alla fall… Priserna kommer att vara extra generösa och stämningen på topp, säger Niklas Odin, delägare i Vassa Eggen.

Under veckan kommer rätterna att serveras kvällstid i både bar och matsal.