Den 15 juni välkomnar Skansen både förbokade och spontana bröllopspar. Foto: pressbild Den 15 juni välkomnar Skansen både förbokade och spontana bröllopspar. Foto: pressbild

Drop in-bröllop på Skansen får ny skrud

Sedan 2010 har Skansen arrangerat drop in-bröllop under juni månad och sedan dess har över 4000 par gift sig på Tingsvallen. Den 15 juni bjuder man in till en minnesvärd dag i kärlekens tecken, perfekt för brudparet som önskar en enkel och smidig vigsel, eller helt enkelt vill spara både tid och pengar. Dessutom presenterar man i år flera nyheter, däribland möjlighet att förboka sin vigsel. 

Precis som tidigare år går det fint att droppa in spontant under dagen, men nytt för i år är chansen att förhandsboka tid och plats för ceremonin. Bland annat kan man säga ja till varandra i Fäbodens sommarhage med en ko som vittne, på pampiga Oscarsterrassen med utsikt över Stockholm, i Seglora kyrka från 1700-talet eller vid den lummiga Motjärnens broar. 

Dagen till ära förvandlas Bollnästorget till “Bröllopstorget” där bröllopspar och gäster kan skåla i champagne och fira med mat, kringvandrande orkester, bröllopsdans med dj, presenter och andra festliga aktiviteter aktiviteter. 

Allt brudparet behöver ha med sig är legitimation och hindersprövning, vigselförrättare och bröllopsvittnen står redo i vigseltälten. Antal gäster och grad av uppklädnad är helt valfritt.

Information
Visa på karta
  • Datum
    15 juni