Farang gästar Smaka på Stockholm med lyxiga Asien-smaker

Farang gästar Smaka på Stockholm med lyxiga Asien-smaker

Det blir långkokt fläsklägg, rischips och kokosglass när asiatiska finkrogen Farang kommer till gastronomiska matfestivalen Smaka på Stockholm den 4-7 juni. Samtidigt deltar restaurangen även i Riesling Week på Tyska vininstitutet och erbjuder under dagarna utvalda kvalitetsviner från Riesling på glas.

Meny, Smaka på Stockholm
- Rischips med räkor ”Chili Jam” med citrongräs och böngroddar, 55 kr
- Gris i kokoscurry – långkokt fläsklägg, finskuren färs med limeblad, thaibasilika, 75 kr
- Phanangan Bounty – kristalliserad choklad, vispad kokos, rostad kokos, glass på ungkokos, 35 kr

Läs mer om Riesling Week här.
Se Farangs speciallista här.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.