Smaka på Stockholm bjuder på stans bästa mat

Gastronomiska matfestivalen Smaka på Stockholm återvänder till Kungsträdgården den 4-7 juni, nu med en ny "pop up-restaurang" där fyra av Sveriges bästa kockar deltar.

Festivalen bjuder på fyra intensiva dagar med en rad kända restauranger och krögare i programmet. Den stora nyheten för i år är pop up-krogen där man kan ta del av smaker från Frida Ronge (vRå), Mathias Dahlgren, Paul Svensson och Christoffer Ekman (Pauls Kök) som alla finns på plats.

- Pop up-restaurangen ger gästerna en unik chans att på nära håll få se hur kockarna arbetar, ställa frågor och såklart njuta av deras signaturrätter. Dessutom erbjuder minirestaurangen en mindre trerättersmeny till ett fantastiskt pris, säger Anders Sewerin som är en av grundarna till Smaka på Stockholm.

Under festivalen blir det även chef's table, food trucks (Bun Bun Truck m fl), kurser i surdegsbakning, cook-alonger och mycket mer. Dessutom står bland andra Anders Wendin på scen i Kungsan.

Några av restaurangerna som deltar är Tennstopet, Indian Garden, Boqueria, Adam & Albin Matstudio, Farang, Babas Burgers & Bites och Yolo.

Plats: Kungsträdgården

Läs mer om Smaka på Stockholm här