Fashion12 på Fredsgatan

Stockholm Fashionweek smyger sig närmare in på. Det kliar i fingrarna på alla fashiontokiga och vad passar inte bättre än en grym uppvärmingsfest inför den stora modeveckan. F12 Terrassen och Group Locomotives presenterar Fashion12-festen, fylld av mode, musik och roligheter. Den fartfyllda modefesten kommer att äga rum på F12 Terrassen och F12 Salongen den 16 augusti som är självaste premiärdagen för Stockholm Fashionweek.

- Fashion12 är speciellt för att eventet sammanbinder fest och mode inför modeveckan och presenterar en helhet, säger Alexandra Werner, en av arrangörerna.

Fashion12 är ett helt nytt koncept som ger möjlighet för mindre etablerade designermärken att visa upp sina kollektioner. Fashion12 samarbetar i år med Patouf, Bella o Bastian, FvH, Josefin Strid och Billy and I som är några av Sveriges bästa designers. Klockan 20 öppnar Terrassen upp för alla modetokiga, men glöm inte att OSA. Själva modeshowen där kollektionerna kommer att visas upp sprakar igång klockan 22. Läs mer om kvällens designers här.

- Hela eventet bygger på att gynna mindre svenska designers och stödja dem, så att de ska slippa lägga pengar på dyra modevisningar, säger Alexandra Werner.

Modevisningen håller på i runt en timma för att sedan snyggt tona ut i den storslagna modefesten som också öppnar upp dörrarna till Salongen för att lyssna till skön musik och dricka goda drinkar. Kvällens musik spelas av Rebecca and Fiona, Ida Pyk, Pamela Bellafesta och Ida Rislöw.

Efterfesten står klubben KAOS för och tar över klockan 1 och håller igång festen till klockan 3 på natten.

För mer information klicka här.

F12 Terrassen | Gratis inträde innan kl 22, 100 kronor efter kl 22 | OSA | 20 år