Grand Hôtel öppnar exklusiv champagnebar

Stockholm får ett nytt tillskott när Grand Hôtel Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebar. I baren ska man kunna njuta av ett brett utbud av fina champagner på glas, däribland Ruinart Blanc de Blancs, Dom Pérignon och Krug. Champagnebaren öppnar under hösten 2020.

Grand Hôtel och champagnehuset Ruinart har tillsammans skapat en ny champagnebar på hotellet. Här kan såväl livsnjutare som connoisseurer njuta av ett stort utbud av noga utvalda årgångschampagner på glas eller flaska. På den välfyllda champagnemenyn trängs välkända aktörer som Ruinart, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Moët och Chandon.

– Champagne är den dryck som vi säljer mest av här på Grand Hôtel och vi har länge drömt om att skapa en egen champagnebar för våra gäster. Därför känns det väldigt bra att vi, tillsammans med vår huschampagne Ruinart, äntligen gör verklighet av den drömmen. Dessutom känns det extra roligt att vi har möjlighet att lansera den här baren just nu, för även i tuffa tider behöver man något att se fram emot och en plats att träffa sina nära och kära, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Förutom ett brett utbud av fin champagne kommer baren även att servera tilltugg som är speciellt anpassade för att lyfta champagnernas olika karaktärer. Baren öppnar under hösten 2020 och är ett långsiktigt samarbete mellan Grand Hôtel och Ruinart. Den ska vara öppen från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan.