Grolsch Block Party

Grolsch Block Party är en minifestival på Skånegatan på Södermalm. Den arrangeras av ölmärket Grolsch i samarbete med Vice Magazine. Grolsch Block Party startades för att stödja oberoende artsiter och alternativ musik.

Hela Skånegatan fylls med happenings med musik, konst, mode, restauranger, barer, mat och klubbar. År 2008 deltog fler än 5 000 personer på Grolsch Block Party, och det blir nog minst lika stort i år.

Och allt är gratis! Klicka på läs mer för att läsa mer om vad som händer på Block Party.

Popaganda och Razzia Records bjuder på en helkväll på Pet Sounds Bar med Joel Alme, Parken och Hello Saferide. Joel Alme, nyligen signad till Razzia, släpper nytt album nästa år. Nästa vecka gör han en mycket speciell spelning på Grolsch Block Party. Parken inleder kvällen med ett DJ-set och Hello Saferide avslutar. Och allt är GRATIS!

Efter fyra bejublade framträdanden på Spy Bar är succén med Pelle Tamlehts kareoke tillbaka! Kalaset kommer att hålla till på den mysiga restaurangen Nyagatan.

Detta händer mellan 17.00 och 22.00
Boulehallen: Airwaves med Elias Krantz, Mackaper, Estroboscorpio, Chicken El Diablo
Pet Sounds Bar: Popaganda + Razzia Records med Joel Alme, Parken (DJ) och Hello Saferide (DJ)

Sacre Coeur: Hybris + Adrian Recordings med Montt Mardié, Dmitri Fyodorov
WC Bar: Flogsta Danshall med Joxaren, Beem, Limonious/Pavan, Daniel Savio
Fade Records: Lill David + Emir (Disco), Per Jörnlöv (Techno), Staffan Linzatti (Live) + Mathias Linzatti (Detroit House + Detroit Techno), Printa (D&B + Dubstep)
Sneakers'n'Stuff: Hemmalaget
Nyagatan: Pelle Tamleht Indie Kareoke
Noels: Jack Mittleman, Sandra di Amante
Roxy: Anna Hernandez + DJ, Antoine DJ
Snotty: Christopher Sander [ingenting] DJ, Parken DJ
Grandpa: DJ Battle, UFD & Spotify

Vice Magazine bjuder in till efterfest med två celebra gäster.

Sweat.X är från Sydafrika och ger en hybrid av kwaito, hip-house, Miami bass, b-more och electro. Alexander Robotnick har skapat elektronisk musik sedan tidigt 80-tal och har sedan dess fortsatt med både producerandet och dj:andet. Det var åtta år sedan han besökte vårt land sist, så det är dags nu.

Biljetterna till Vicefesten är gratis och finns tillgängliga från den 11 augusti. För mer information kan du besöka Grolsch hemsida här.

21 aug
| Gratis | 20 år