Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sneakersnstuff

4,3
6 betyg
Redigera Sneakersnstuff

Sedan butiken öppnade på Åsögatan på Södermalm har målet för Sneakersnstuff varit att kunna erbjuda många och flera ovanliga sneakers för dig med intresse. Sneakersnstuff kan erbjuda helt egna sneakers samt en del modeller där de har ensamrätt och säljer även streetwearkläder och t-shirts. På tjejsidan syns även trendiga skandinaviska designers.

Användarbilder på Sneakersnstuff Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jan 2019

Riktigt coolt utbud när det kommer till sneakers och ett måste för sneakerskonnässören! Butiken är fylld med de senaste från marknaden och har de där Nike-modellerna som får varje människa på gatan att kolla ner på dina fötter nä... Visa hela »

29 jan 2019

De som var med och formade streetscenen i Sverige för massor av år sedan. Är bäst i stan på sneakers.

8 apr 2019

Älskar denna butik. ´De säljer en massa olika sorts sneakers, allt från limited edition, som alltid gör mig extra pepp till vardags sneakers , retro eller allmänt svårhittade. bra utbud helt enkelt. Här hittar man även klädesplagg. Soft personal... Visa hela »

21 feb 2020

If you’re up for some dope streetwear - this is your place! Förutom ett bra urval av kläder och sneakers, så kör SNS mycket collabs med olika designers, konstnärer och brands. Här både köar och övernattar folk för att bli först med de se... Visa hela »

4 feb 2020

Min absoluta favoritaffär där jag gör 90 % av mina skoinköp. Fint upplägg på lokalen och skön personal. I princip den enda affären som jag gillar att bara gå runt och titta i.

20 sep 2016

Obligatorisk sneakerbutik, önskar dock att klädutbudet var lika bra för tjejer som för killar.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.