Pressbild Pressbild

Gröna Lunds nattklubbskoncept Night Rider är tillbaka – nu med dansbiljett

Sedan 2021 har Night Rider varit ett uppskattat koncept för stockholmarna som vill festa i en helt unik miljö. Under sju augustikvällar förvandlas Gröna Lund till en neonblinkande nattklubb med dj:s, underhållning och fria turer med åkattraktionerna. De som vill fortsätta festen även efter stängning vid midnatt, kan likt förra året bege sig till Tyrols efterfest ”Playground”.

En av årets nyheter är ”Dance N Play”, en biljett för alla som hellre tillbringar sommarnatten dansandes än uppe i en karusell. Därtill väntar ytterligare spännande överraskningar för den som besöker Night Rider. 

– Äntligen är Night Rider tillbaka och vi får återigen möjligheten att bjuda in till ett maxat och helt unikt klubbkoncept i den ljumna sommarnatten. För åkarna kommer alla våra mest häftiga attraktioner fortfarande bjuda på adrenalin. Men för den som föredrar en adrenalinkick av ett pulserande och vibrerande dansgolv, över att slungas 55 meter upp i luften, finns nu den nya biljetten ”Dance N Play”. För oss är det viktigt att alla känner sig välkomna och att alla får uppleva den magiska Night Rider-upplevelsen, oavsett om man kommer för dansen, musiken, våra åkattraktioner eller allt på samma gång, säger Jan Eriksson, VD på Gröna Lund, i ett pressmeddelande.

Night Rider arrangeras under sju kvällar i augusti, mellan klockan 22 och 00. Då utökas serveringstillståndet och åldersgränsen höjs till 23 år. 

Biljetterna, som släpps den 16 juni klockan 10, kan du köpa här.

Information
Visa på karta