Vintern 2023 nysatsar Hamburger Börs rejält och utvecklar både lokal och meny. Foto: Pressbild Vintern 2023 nysatsar Hamburger Börs rejält och utvecklar både lokal och meny. Foto: Pressbild

Hamburger Börs får ny kostym

Sedan mitten av 1700-talet har Hamburger Börs på Jakobsgatan agerat scen åt mängder av svenska och internationella artister, och likaså varit ett omtyckt tillhåll för Stockholms kultur- och klubbfolk. Nu skiftar arenan skepnad från det klassiska Dinner Show-konceptet, till en ny cityarena som kan anpassas efter olika typer av evenemang. 

Nysatsningen som sker under vintern 2023 innebär förändringar i allt från gästupplevelse och utbud till lokal och scen, vilket gör det möjligt att anpassa arenan efter den typ av evenemang som står på kvällens agenda. Hamburger Börs kommer således ena kvällen att kunna ta form av en pulserande nattklubb, för att nästa förvandlas till en humorscen, konsertlokal eller företagsfest. Utöver förbättringarna kring själva scenen och arenan har mat- och dryckesutbudet utvecklats och innefattar numera menypaket som anpassas efter gästernas önskemål. 

– Nya Hamburger Börs vill ta plats som Stockholms nya cityarena och för att göra det behövde vi förändra utseendet både för den grafiska profilen och lokalen i sig. Vi vill föra det legendariska Hamburger Börs vidare i nutiden. Den investering vi gjort i allt kring scenen kommer göra det oändligt mycket enklare för såväl oss som för de som står på scen framöver. Vår nya inredning är ett rejält lyft, men den största förändringen för gästen är framför allt den nya valmöjligheten kring ankomsttid, mat och dryck som nu är anpassad efter gästen, säger Peter Bengtson, Arenachef på Hamburger Börs, i ett pressmeddelande.

Information
Visa på karta