Det blir en fartfylld sommar med musik, mat och dryck, och förstås mängder av boule på Boulebar Haga. Foto: pressbild Det blir en fartfylld sommar med musik, mat och dryck, och förstås mängder av boule på Boulebar Haga. Foto: pressbild

Händelserik sommar på Boulebar Haga

Hagaparkens nöjesdestination Boulebar Haga står i startgroparna inför en sommar fullspäckad med livespelningar, klubbar, dj-spelningar och förstås boule i mängder. Utesäsongen drar igång den 1 maj med uteservering, utomhusbanor och en terrass med utsikt över Brunnsviken och Bellevueparken.

Hela programmet för livespelningarna avslöjas inom kort, och utöver gästande klubbar firar Boulebar sommaren med sina befintliga koncept såsom lördagsbrunch, apéritifs, och tour de boule.

– Vi fortsätter fylla på schemat för att kunna erbjuda en riktig pangsommar hos oss på Haga. Våra hus-dj:s Odd och Leo kommer fylla restaurangen med härlig stämning, och jag har också snackat ihop mig med några blås-musiker som kommer och gästar under utvalda kvällar, säger Ruben Rivera, restaurangchef på Boulebar Haga, i ett pressmeddelande.

Information
Visa på karta