Boulebar Haga

2,3
7 betyg
$$$
Boule
Fransk restaurang
Boulebar
2,3
7 betyg

I en tidigare flygbussterminal från 1963, precis intill Brunnsviken i Hagaparken, ligger en av Boulebars filialer i Stockholm. Här har man skapat en levande mötesplats, om cirka 2 000 kvadratmeter, som rymmer 14 boulebanor, en sydfransk bistro, barer samt en solig och stor uteservering.

Boulebar Haga, som ligger vackert beläget i en stor glaspaviljong i Hagaparken, bjuder sina besökare på utsikt över park och vatten. Hit kan man komma för att spela ett parti boule på någon av de många banorna, äta en bit mat med franska influenser, dricka goda drinkar eller köra AW på uteserveringen. Här – i gränslandet mellan stad, vatten och grönska – har man skapat en luftig mötesplats där man vill föra samman boulefantaster, flanörer, vänner och kollegor för en härlig stund tillsammans, från förmiddag till sen kväll.

Boulebar Haga ligger i den tidigare flygbussterminalen från 1963 vid Brunnsviken. Till den cirka 2 000 kvadratmeter stora och livfulla parkrestaurangen kan man komma för ett parti i den franska nationalsporten, en bit mat i den sydfranska bistron, något gott att dricka från baren eller avslappnat häng på uteserveringen med kompisgänget. Varje eftermiddag kör man exempelvis konceptet "Bubbel & Boule" och under helgerna kan man boka in sig för "Le Brunch". Vill man sätta fransk touch på en konferens så erbjuder man även ett särskilt alternativ för företag.

Är ni sugna på att spela ett parti boule, men känner er osäkra på reglerna och tekniken, kan ni boka ett pass med en instruktör. Boulebanorna är populära, så det kan vara en bra idé att boka i förväg för att få plats.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Boulebar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,3
7

Recensioner av Boulebar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Roligt koncept med bra brunch meny.

Boule är och förblir en klassiker som passar barn som vuxna. Jag tog med mig min son på ”dejt” där vi åt plockmat och spelade boule.

Under helgen serveras en jättefin brunch, påminner lite om en...

Listad i: Kids friendly 🧃

Bästa hänget i stan! Bra för barnfamiljen om föräldrarna vill ha en lugn stund med bio på nedervåningen. Supergod brunch fantastisk personal. Atmosfären är supermysigoch härlig fransk musik ur högtalarna. Boulebanorna är jätte frä...

Otroligt dålig service och ingen vidare mat, trist då lokalen är fin och läget trevligt!

Rekommenderar inte ett lunchbesök. Avskalad meny och extremt dålig service. Maten var under förväntan.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.

- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues

- they tolerate racist, xenophobic and homophobic...

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Älskar stället. Parken, baren, menyn, brunchen och banorna såklart.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,3
7

Representerar du Boulebar Haga?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Boulebar Haga?

På Boulebar hittar du bland annat:

  • Boule

Vilken typ av mat serveras på Boulebar Haga?

På Boulebar Haga serveras bland annat:

  • Franskt
  • Medelhavet
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Boulebar Haga?

Boulebar Haga ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Boulebar Haga uteservering?

Ja, Boulebar Haga har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Boulebar Haga lunch?

Ja, Boulebar har lunchserveringar.

Var ligger Boulebar Haga?

Boulebar Haga ligger på Annerovägen 4, 169 70, Solna. I närheten ligger Norrtull, Stockholm.