Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Boulebar Haga

3,0
3 betyg
Redigera Boulebar Haga

I en tidigare flygbussterminal från 1963, precis intill Brunnsviken i Hagaparken, ligger en av Boulebars filialer i Stockholm. Här har man skapat en levande mötesplats, om cirka 2 000 kvadratmeter, som rymmer 14 boulebanor, en sydfransk bistro, barer samt en solig och stor uteservering.

Boulebar Haga, som ligger vackert beläget i en stor glaspaviljong i Hagaparken, bjuder sina besökare på utsikt över park och vatten. Hit kan man komma för att spela ett parti boule på någon av de många banorna, äta en bit mat med franska influenser, dricka goda drinkar eller köra AW på uteserveringen. Här – i gränslandet mellan stad, vatten och grönska – har man skapat en luftig mötesplats där man vill föra samman boulefantaster, flanörer, vänner och kollegor för en härlig stund tillsammans, från förmiddag till sen kväll.

Boulebar Haga ligger i den tidigare flygbussterminalen från 1963 vid Brunnsviken. Till den cirka 2 000 kvadratmeter stora och livfulla parkrestaurangen kan man komma för ett parti i den franska nationalsporten, en bit mat i den sydfranska bistron, något gott att dricka från baren eller avslappnat häng på uteserveringen med kompisgänget. Varje eftermiddag kör man exempelvis konceptet "Bubbel & Boule" och under helgerna kan man boka in sig för "Le Brunch". Vill man sätta fransk touch på en konferens så erbjuder man även ett särskilt alternativ för företag.

Är ni sugna på att spela ett parti boule, men känner er osäkra på reglerna och tekniken, kan ni boka ett pass med en instruktör. Boulebanorna är populära, så det kan vara en bra idé att boka i förväg för att få plats.

Se även Boulebar Liljeholmen, Boulebar Rålambshov, Boulebar Rådhuset, Boulebar Tanto

Användarbilder på Boulebar Haga Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 maj 2021

Bästa hänget i stan! Bra för barnfamiljen om föräldrarna vill ha en lugn stund med bio på nedervåningen. Supergod brunch fantastisk personal. Atmosfären är supermysigoch härlig fransk musik ur högtalarna. Boulebanorna är jätte frä... Visa hela »

6 nov 2021

Otroligt dålig service och ingen vidare mat, trist då lokalen är fin och läget trevligt!

10 okt 2021

Rekommenderar inte ett lunchbesök. Avskalad meny och extremt dålig service. Maten var under förväntan.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 jul 2021

On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.

- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues

- they tolerate racist, xenophobic and homophobic... Visa hela »

18 maj 2021

Älskar stället. Parken, baren, menyn, brunchen och banorna såklart.