Holiday på Kåken

Holiday fixar festen på Kåken! Sommarklubben Holiday arrangeras av 13 stycken medlemmar. Varje onsdag hela sommaren kan du njuta av härlig musik och trevligt folk på Kåken, där klubben hålls. Ingen kväll blir den andra lik när de olika medlemmarna sätter sin egen prägel på klubbnatten. Klädmärket Weekday gästar klubben sista onsdagen i varje månad.

- Varje kväll ska vara en egen fest, det är ett koncept vi kört med från det att vi började med Holiday på F12, säger Aleksander Kovacevic, en av grundarna.

Musiken är blandad och varierar beroende på vem eller vilka av de 13 medlemmarna som står för kvällens klubb.

- Det är inte bara musiken som sätter personlig prägel på klubbkvällarna, utan varje medlems egen utsmyckning av klubben är också unik för varje onsdagsfest, Elsa Billgren älskar till exempel att ta ut svängarna med blomsterarrangemang, pappersduvor och annat som passar en konstnärsdotter, säger Amina Djemili, som också arrangerar klubben.

Holiday arrangeras ända fram till sista onsdagen i augusti. Hela sommaschemat är inte fastställt än, men Whatsupsthlm ger dig det schema som finns hittills:

23/6: Midsommarfest med besök från bland annat St Matteus kör som ska sjunga tillsammans med en violinist och Holidays dragspelande vän Sofia.
30/6: Weekday on Holiday. Andra sommarfesten tillsammans med klädmärket Weekday. Bakom skivspelaren står ingen mindre än Örjan Andersson och spelar rock n' roll.
6/7: Releasefest för Erik Wikströms första skiva på nystartade skivbolaget Discofil. Erik Wikström spelar skivor och discoartisten Name in Lights gör ett liveframträdande.

Klicka här för att följa Holidays schemauppdateringar på facebook

Foto: Johannes Helje

Kåken | 23 år | Onsdagar