Härlig Sofo-kväll inleder hösten

Att det är charmigt och fullt av roliga butiker på Söder är allmänt känt, och som om det inte räckte så bjuder stadsdelen regelbundet in till sina trevliga SoFo-kvällar. Promenera mellan mysiga butiker och mingla tillsammans under en tidig höstkväll full av happenings och schyssta erbjudanden.

Söder, eller om du vill vara lite mer New Yorkig - Sofo, har grymt mycket att erbjuda. Coola barer och mysiga kaffehak ligger sida vid sida med butiker fyllda med allt från mode till inredning och accessoarer. Sista torsdagen i varje månad bjuder flera av ställena i stadsdelen in till förlängda öppettider.

Torsdagen den 31 augusti smygstartar hösten i SoFo som firar med en härlig shoppingkväll. På flera ställen arrangeras trevligheter som mingel, visningar och premiärer av exempelvis modekollektioner.

Hos Agencies TurQuoise bjuds det på förfriskningar och en sprillans ny höstkollektion i den färgstarka butiken på Katarina Bangata, till souliga toner från Istria med band, som dyker upp för en livespelning.

- Vi kommer dessutom att erbjuda riktigt bra och happy prices, avslöjar Elina Lehtimäki, grundare och designer vid Agencies TurQuoice.

Ett annat guldkorn att besöka under kvällen är inrednings- och lifestylebutiken Rusty Rose på Skånegatan. Du kommer att kunna hitta fina detaljer att styla hemmet med inför en riktigt mysig höst. Dessutom har butikens sortiment av boots och andra sköna modenyheter fyllts på, och kvällen till ära gästas butiken av Anki Widén, grundaren till tränings- och lifestylemärket Keep it Up.


Rusty Rose