Hösten på Marie Laveau

Marie Laveau presenterar ett imponerande schema för hösten. I höst får vi se Kornél Kovacs/Studio Barnhus, Festa Med Killar, Tom Tom Disco, Dödskul, 24:HRS, Slow Blow, Bangers n´ Mash, Rimini, Just Like Music, Galaxy, Joanna "Patti" Höberg, La Petite Putain, Jugend, Dj Simon Yemane... phew... Kim & Krull, King Sling, Belleville, JohnnyTooBad och sist men inte minst Pontus de Wolfe.

Nedan har ni de som spelar, kolla in Marie Laveaus kalendarium för mer specifika datum.


Bangers n´ Mash

Bangers n´ Mash bjuder in Howlin´ Pelle från The Hives. Magnus & Robert värmer upp.

Belleville

Belleville i baren är Radio Midnight. En stor dos Electrifying Mojo och ett svårmättat behov av att spela alla typer av musik. Syrafunk, Proto-techno, hypermodern elektronika och en centralt placerad mikrofon utgör förutsättningarna för parningen mellan klubb och radioshow. Mangs, Nasty Nate och diverse gäster - era röster i natten.

Festa Med Killar (på bilden)

Rekommenderas

Maja och Casandra är Festa Med Killar och som namnet antyder festar de alltid rejält ihop med sina favorit (dj-)killar.

Force Majeure djs

Evert Lagerberg från fina etiketten Force Majeure (Bandjo, Museum of Belles Artes mfl) tar över baren för en kväll.

Galaxy

Magnus & Miriam aka Fox n´ Wolf i baren. Disco, house och annat glittrigt dansant.

Jugend/Pemberton

Miriam Pemberton med gäster.

La Petite Putain

En lördag i månaden hittar vi två tredjedelar Beyond Retro och en tredjedel 24 HRS i Marie Laveaus bar på övervåningen. Bege er dit för bra musik i hitsväg och flickor uppdressade efter teman. Ett Ambas Änglar fast rumsrent, roligt och på Södermalm. Plus för att de är öppna med vad som kommer att äga rum redan vid klubbnamnet.

Pontus de Wolfe

I övre baren bjuder Pontus de Wolfe på en kavalkad av moderna pop/rock/hip-hopklassiker du för länge sedan glömt bort att du älskar. Självklart finns även de senaste upptäckterna med i leken, från Mark Ronson, Jamaica, Boy 8-bit till Class Actress och Robyn m.fl, så förvänta dig ett klockrent soundtrack till en lika magisk kväll.

Studio Barnhus

Trion Axel Boman, Petter Nordkvist och Kornél Kovács bildar Studio Barnhus. Ikväll har dom premiär för hösten med det mest dansanta elektroniska.

Marie Laveau | 20 år | 100 kr (vissa dagar fri entré) | 22-03