In The Mood for Food?

MOOD Stockholm presenterar matkonceptet Mood Food Hopping den 6 april. Sedan Mood Stockholm slog upp portarna 2012 har upplevelsen kring mat och sociala sammankomster varit ett stort fokus. Nu vill Mood erbjuda såväl stamgäster som nya matälskande besökare möjligheten att prova flertalet av Moods restauranger under en och samma kväll till ett mycket förmånligt pris.

Smaker från hela världen dukas upp den 6 april under Mood Food Hopping på Boqueria, Café Egoïste, EAT, Royal Copenhagen och Vigårda. Satsningen bygger på att gäster tar med sig ett gäng hungriga vänner till Mood Stockholm och går från restaurang till restaurang för att prova smårätter som speglar de individuella köken. Det samlade värdet av erbjudandet uppgår till 629 kr men gästen betalar endast 300 kr. Dryck tillkommer och alternativ kommer erbjudas för den som föredrar vegetariskt. En plats säkrar man genom förköp av ett biljetthäfte hos Moods Concierge på plan tre då antalet platser är begränsat.


Vigårda & Boqueria

- Vi är otroligt stolta över de duktiga restauratörer som är med oss och sätter stämningen här på Mood Stockholm. Mood Food Hopping är en kreativ och rolig möjlighet för oss att bjuda in till en matresa som sträcker sig från Kina, genom Europa och över till USAs östkust, säger Åsa Bergendorf, markandsansvarig Mood Stockholm.

Var: Mood Stockholm

När: 6 april

Pris: 300 kr, värde upp till 629 kr, dryck tillkommer.

Koncept: Förköp biljetthäfte hos Moods Conciergen på plan tre (säljstart 30 mars) och hoppa mellan restaurangerna för att prova smårätter som speglar de individuella köken. Begränsat antal platser.

Kökens öppettider:

Kl 17-20 - Café Egoïste & Royal Copenhagen
Kl 17-21 - Boqueria & Vigårda

Kl 17-23 - EAT