Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

MOOD Stockholm

3,6
7 betyg
Redigera MOOD Stockholm

I Mood-gallerian ryms såväl shopping och skönhet som flera toppkrogar. Här hittar du butiker som Day, Rodebjer, Ralph Lauren, Best of Brands och Jascha, samt restauranger som Boqueria, asiatiska EAT, franska Café Egoïste, japanska Icha Icha och Melkers Vigårda Barbeque. Det går även att snabbfixa bryn och fransar hos Brow Bar, styla håret hos The Air Bar, fixa naglarna hos Five Five Nails och shoppa skönhetsprodukter hos Rituals, Kicks och Lyko.

Användarbilder på MOOD Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från MOOD Stockholm av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 aug 2018

Trevlig galleria mitt i stan. Det finns ett gäng mysiga restauranger här men roligast är kanske att det är lite annat utbud av butiker än i de "vanliga" galleriorna. Värt ett besök!

26 okt 2018

Väldigt snygg och "cool" galleria.
Inredningen är rå och modern vilket gör att det inte känns som en galleria.
MEN hit kommer jag inte ( läs aldrig) för shopping, utbudet är konstig. Absolut att vissa guldkorn finns , men inte tillräck... Visa hela »

7 jul 2015

Mood har visat hur mycket restauranglivet kan göra för en galleria. Tror utan tvekan att de hade ett finger med i spelet när NK storsatsade på sina restauranger här för några månader sen. Finns en del intressanta butiker, som Posh och Yellowcorner, men anna... Visa hela »

1 sep 2018 · Uppdaterad

Mood har allt och lite extra. Affärer som du känner igen och affärer som har de där unika. Kul med något nytt ibland som man kanske inte brukar kolla på och de kan du hitta här. Dom levererar bra restauranger och caféer i olika prisklasser och med olika sm... Visa hela »

19 dec 2016

För sin storlek är detta Stockholms klart bästa galleria. En hel del spännande butiker och även restauranger gör det till ett måste för alla att någon gång besöka.

3 sep 2021

27 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.