Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

MOOD Stockholm

4,3 • 3 recensioner
MOOD Stockholm

I Mood-gallerian ryms såväl shopping och skönhet som flera toppkrogar. Här hittar du butiker som Day, Rodebjer, Ralph Lauren, Best of Brands och Jascha, samt restauranger som Boqueria, asiatiska EAT, franska Café Egoïste, japanska Icha Icha och Melkers Vigårda Barbeque. Det går även att snabbfixa bryn och fransar hos Brow Bar, styla håret hos The Air Bar, fixa naglarna hos Five Five Nails och shoppa skönhetsprodukter hos Rituals, Kicks och Lyko.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jul 2015

Mood har visat hur mycket restauranglivet kan göra för en galleria. Tror utan tvekan att de hade ett finger med i spelet när NK storsatsade på sina restauranger här för några månader sen. Finns en del intressanta butiker, som Posh och Yellowcorner, men anna... Visa hela »

21 okt 2017

Det doftar gott, det är fräscht, mysigt, får ta med mig min fyrbenta bästa vän. Jag klipper mig där, jag hänger där, jag äter där, jag dricker där. Toppställe!

19 dec 2016

För sin storlek är detta Stockholms klart bästa galleria. En hel del spännande butiker och även restauranger gör det till ett måste för alla att någon gång besöka.