Jacqueline's Jacqueline's

Jacqueline's håller sommaröppet med ny meny

Lisa Melin Johansson, Skribent SE, Thatsup Lisa Melin Johansson, Skribent SE, Thatsup
Lisa Melin Johansson

Stockholm är en härlig sommarstad för lokalbor såväl som turister. Även om tempot går ner en aning håller många ställen igång för den som vill ha en skön citysommar. En av restaurangerna som håller öppet är Jacqueline's, centralt belägen mitt i den pulserande stadskärnan.

Den 10 juli slår Jacqueline's på sitt sommarkoncept som sträcker sig till och med den 12 augusti. Restaurangen satsar då på all-day dining och en ny sommarmeny, som gäster kan njuta av på den grönskande uteserveringen såväl som inne i restaurangen. Riktigt soliga dagar öppnar man upp de stora glaspartierna mellan matsalen och terrassen, vilket skapar en somrig inomhus-utomhuskänsla.

Måndag till lördag serveras en “plat du jour” samt à la carte med rätter som bakad röding, grön gazpacho och en ny variant på signaturrätten pinsa med fikon, getost och sparris. I baren skålas det i spritzers i alla möjliga smaker – vattenmelon, ananas och lychee är några av sommarens specialiteter. 

Bakad röding med broccoli, spenat, sandelfjordsås, dillolja och forellrom är en av rätterna på Jacqueline's sommarmeny. Foto: Robert Bratsberg Karlsson

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.