Karaoke-onsdagar på PangPang hela sommaren

På Långholmsgatan i Hornstull ligger PangPang Festaurang, vars namn hintar om verksamhetens ambition: fest och restaurang. I sommar blir onsdagarna extra roliga, då man drar igång karaokemaskinen och bjuder in till sång och dans – och såklart bärs från det egna bryggeriet.

Bakom festaurangen står PangPang Brewery, Stockholms första mikrobryggeri. I de neonbelysta industrilokalerna serveras, utöver öl från bryggeriet, väl utvalda naturviner, cocktails och spännande maträtter i helt egna tolkningar. Nu tar man kalaset till nästa nivå, med karaoke varje onsdag under hela sommaren – och kanske fler dagar därtill. Idén till initiativet uppkom av en slump.

– Jag började leka med karaokemaskinen förra tisdagen, och plötsligt strömmade folk in från gatan och stället blev proppfullt. Det är tydligen fler än jag som gillar att dricka bärs och göra bort sig, så nu dedikerar vi onsdagar till dem! Övriga dagar kör jag ett koncept som jag kallar Kanske Karaoke. Det innebär att om känslan finns, och någon pitchar en tillräckligt bra låt att sjunga så kanske det händer, säger Fredrik Tunedal på PangPang.

Under sommaren utökar PangPang öppettiderna och håller igång klockan 16.30–01 alla dagar i veckan.