PangPang Festaurang

3,7
3 betyg
Redigera PangPang Festaurang

PangPang, Stockholms första mikrobryggeri, ligger bakom PangPang Festaurang som huserar på Långholmsgatan i Hornstull. Här kan du äta både brunch och middag i de industriella lokalerna, där det inte sällan råder en festlig stämning. I dryckesväg hittar du öl från PangPangs bryggeri, handplockade naturviner och drinkar.

På PangPang Festaurang är ambitionen att erbjuda Stockholms roligaste smakupplevelse. Här serveras mindre rätter med inspiration från hela världen till både middag och brunch. På middagsmenyn finns bland annat favoriter som "Hummermackan" och "Den ikoniska pizzan", som ibland är röd, ibland vit, men alltid rosa. Brunchen bjuder på allt från olika äggrätter till hummer och "Pangkaka" – PangPangs egen version av den klassiska pannkakan som serveras med pistagecrème och rostad pistage.

I dryckesväg kan du botanisera bland ett tiotal ölsorter från PangPangs mikrobryggeri i Hökarängen, där du till exempel kan träffa på ölen Strawberry Preacher som innehåller både jordgubbar och nitrogen, Coffee Cream Pie som fått smak av kaffe, eller någon helt annan spännande smakkombination. Du hittar även ett urval av handplockade naturviner och drinkar som blandas i bryggeriet och serveras från tapp.

Lokalen på Långholmsgatan är inredd på temat stimmig festrestaurang, eller "festaurang" om man så vill. Färgskalan går i rosa och grönt, där dekorativ neonbelysning och bevarade industrirör i taket sätter tonen. Den stora, upplysta menyn som pryder en av väggarna är svår att missa, och senare under kvällen är det inte omöjligt att middagen övergår i spontandans.

För dig som är sugen på att lära dig mer om öl finns det möjlighet att boka en ölprovning tillsammans med PangPangs grundare och bryggmästare Fredrik Tunedal. Under provningen får du smaka på ett tiotal olika ölsorter och kanske ta del av ett och annat framgångsrecept på kuppen.

Se även PangPang Brewery

Användarbilder på PangPang Festaurang Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 feb 2023

Bokat bord till alla hjärtans dag. Sällskapet kommer i tid vi blev ej omhändertagna. Inget bord lediga även med bokning gjord en vecka i förväg. Otrevlig ägare som nonchalerar bort detta och en förstörd alla hjärtans dag rekommenderar inte!

15 aug 2022

15 aug 2022