Kitchen & Table blir Kungsholmens nya brunchhak

Marcus Samuelssons Manhattan-influerade krogkoncept Kitchen & Table på Kungsholmen breddar nu repertoaren. Lagom till våren slår de upp portarna till sin nya à la carte-brunch med allt från eggs royale till marängsviss och granola-bowls.

Restaurangen, som ligger i anslutning till Clarion Hotel Amaranten mitt på Kungsholmen, har sedan öppning serverat lunch och middag och blivit en livfull mötesplats med lokala och mångkulturella amerikanska influenser. Från och med slutet av mars kan du även besöka krogen för en lördagsbrunch med hälsosamma och frestande inslag.

– Här blir det bland annat avokadomacka och french toast tillsammans med läskande klassiker i baren, mocktail eller cocktail, här finns något för alla, säger Anna Hales, Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Amaranten.

"Less is more"
Dryckerna går under konceptet "less is more", med en minimalistisk meny som man lätt ska kunna välja från. Hotellets barchef Linus Morgan har bland annat skapat en Bloody Mary speciellt för lördagsbrunchen.

– Är du osäker på vad du vill dricka har vi tagit fram "The Brunch Experience", där du får ett axplock av det som vi anser passar allra bäst till brunch. Här blandas färska juicer, champagne och Bloody Marys i en härlig kompott, berättar han.

Brunchen har premiär den 30 mars och serveras varje lördag mellan klockan 12 till 15.30.