Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kitchen & Table Kungsholmen

3,9
15 betyg
Redigera Kitchen & Table Kungsholmen

I anslutning till Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen hittar du Kitchen & Table som drivs i regi av New York-bon och stjärnkocken Marcus Samuelsson. Här möts inspirationen, smakerna och råvarorna från de två öarna Manhattan och Kungsholmen – allt enligt konceptet ”fun dining”. Räkna med lekfulla nytolkningar av traditionella klassiker till lunch och till middag (och i glasen).

Att Marcus Samuelsson har ena foten i New York och den andra i Stockholm råder det inga tvivel om på Kitchen & Table. Smakerna är hämtade från New Yorks multikulturella matdistrikt - från China Town till Harlem - medan råvarorna är mer lokala; på menyn ryms exempelvis fiskrätter, hamburgare, grönt och amerikanska tillbehör. Lunchen går i samma gränsöverskridande, internationella stuk. Här serveras ett urval från à la carten, dagens rätt samt konceptet Urban Garden – där gröna och innovativa rätter står i fokus och kan kompletteras med protein om man så vill. Med början i april 2019 dukar Kitchen & Table även upp till à la carte-brunch varje lördag.

Benämningen "fun dining" kommer sig av den nytänkande och livliga atmosfären som restaurangen uppmuntrar till. Lokalen är sobert inredd med runda bord att äta och umgås kring, samt höga barplatser där man kan hoppa upp och ta sig något att dricka och tugga på. Också drinkarna bjuder på nya tolkningar av kända klassiker. I direkt anslutning hittar du det Mad Men-chica hotellet som utgör en mötesplats för vänner och kollegor. Är du sugen på ett annorlunda drinkkoncept huserar här även Kitchen & Table-syskonet Tap Room – med cocktails på kran.

Se även Kitchen & Table Norrmalm, Kitchen & Table Arlanda, Tap Room, Clarion Hotel Amaranten

Användarbilder på Kitchen & Table Kungsholmen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kitchen & Table Kungsholmen av Mimmi S.
  • Bild från Kitchen & Table Kungsholmen av Mimmi S.
  • Bild från Kitchen & Table Kungsholmen av Mimmi S.
  • Bild från Kitchen & Table Kungsholmen av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 maj 2019 · Uppdaterad

Åt brunch här och det var riktigt riktigt gott. Skulle föredra denna a la carte brunch framför deras brunchbuffé i ex Uppsala. Vi testade oss igenom ungefär hela menyn och sammanfattningsvis är den bra, varierande med några riktiga guldkorn. Framföral... Visa hela »

13 apr 2019 · Uppdaterad

Samuelsson, snyggt jobbat och nära fullpott, 4.5 stjärnor. Denna recensionen avser det nya brunchkonceptet och främst maten.

Med tydliga influenser från New York och en twist på minimalism har Kitchen & Table verkligen skapat en härlig atmosfär. En u... Visa hela »

29 maj 2019

Riktigt snyggt inrett, känns välkomnande och är ett topp ställe att besöka för brunch!
Servicen var kanonbra!! Jätte trevlig tjej som välkomnande oss bra, var trevlig och gav ett avslappnat intryck. Rekommenderar verkligen att man besöker detta stä... Visa hela »

Listad i: Favorit i repris!
10 apr 2019 · Uppdaterad

En av Marcus Samuelssons flaggskepp. Grym mat och mysig bistro-stämning i lokalen. Stenkast från citypulsen.
Nyöppnade brunchen är en av stans bästa. Vi tog in hela menyn. Allt gott och prisvärt (65-120:-/styck). Bra service och trevlig stämning. Rekommenderas!

28 aug 2019

Brunchen här var god, jag vevade in en koreansk råbiff som var lite ojämn. Vissa delar på tallriken sprakade till ordentlig i munnen, medan vissa var som en slätstruken donken-cheese. Lite dåligt med glutenfria alternativ. Sällskapet tog in en Chicken and waffle... Visa hela »

26 feb 2018

Helt okej luncher, gott och fräscht. Något dyrare och kanske inte riktigt prisvärt, trevligt men inget speciellt.

12 jul 2015

Det här stället är verkligen helt fantastiskt. Har ätit där vid två rätt olika tillfällen och varit riktigt nöjd båda gångerna. Maten, stämningen och personalen är alla grymma och utgör för mig en perfekt kvarterskrog. Å... Visa hela »

14 apr 2019

Högklassig och prisvärd brunch på Kungsholmen!

Jag var och testade deras nya brunch, en á la cart brunch som överraskade mig positivt. Den var både välgjord och prisvärd. En härlig atmosfär med inblick in i det öppna köket. Visa hela »

9 jun 2014

Charmig personal gör Kitchen & Table till ett angenämt ställe att få sina amerikanska "cravings"dämpade på!

Hotellkedja + känd svensk kock = sant. Låter inte alls särskilt spännande och jag hade inga som helst förvä... Visa hela »

5 aug 2019

Första gången jag besökte restaurangen blev jag direkt hooked här kommer jag gärna för en god drink eller lite mat vid baren. Känns som att det inte jätte många som känner till stället därför är de så skönt att kunna... Visa hela »

15 okt 2017

Väldigt bra! Black Forest Pizza rekommenderas varmt. Bästa på länge!

23 mar 2018

Inte imponerad av något.

19 mar 2019

Var här på middag med min far och en bekant. Mycket gott måste jag säga! Väldigt hjälpsam och trevlig servitris, jag ville ha något vegansk vilket de kunde fixa och de hade mer en 1 alternativ (wow!!). Jag tog en curry som var så himla god! Mysig atmosfä... Visa hela »

16 sep 2019

På menyn finns något för alla. Åt förrätt, varmrätt & efterrätt, allt smakade fantastiskt gott. Super nöjd med servicen på restaurangen och tipset på de goda vinet vi drack. Mysigt ställe att sitta och njuta på, rekommenderar... Visa hela »

16 sep 2019

Supergod mat och fantastisk service!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

3 dec 2018

Asså, snälla.. vad har hänt, såå dåligt!
Tempuragrönsaker som förkokats innan fritering, deligt och geggigt.
Genomstekt burgare, torr och luktade härsken högrev. Bytte till annan varmrätt, likaså här, smaklös blek ky... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.