Koreansk semmel-pop up på Svedjan Bageri

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Helgen den 23-24 januari, mellan klockan 11-15, gästspelar Oaxen-kocken Jason Jang med koreanska semlorSvedjan Bageri. Varje dag kommer det att säljas 40 stycken, så det gäller att vara snabb om man vill testa en. Semlan består av en bulle (peanut craquelin bun) med havtornscurd, vit chokladgrädde och jordnötschantilly.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.