Svedjan Bageri

4,9
7 betyg
Bageri
Instagram
Svedjan
4,9
7 betyg
Instagram

Svedjan Bageri startades i en lada i Skellefteå och kom till Stockholm hösten 2020. Bageriet är inte minst känt för sitt surdegsbröd och sina bullar. Här kan du även dricka finkaffe från ett svenskt rosteri. Våren 2023 bytte de lokal och flyttade till andra sidan gatan.

Föreslå ändringar

Recensioner av Svedjan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 nov. 2023

Just nu Stockholms bästa bageri. Åk hit och missa inte smörfrallan!

18 juni 2022

Oslagbart! Anser mig vara caféconnoisseur av rang och detta är bland det bästa jag upplevt. Smörigt, krispigt, knäckigt och fluffigt… morning buns (favorit!) som smälter i munnen, gudomlig rabarber och vaniljtarte, fantastiska croissanter. Dessutom gott kaffe!... Visa hela »

30 okt. 2020

Riktigt mysigt kafé med goda bullar och trevlig personal. Deras surdegsbröd är också en klass för sig. Definitivt värt ett besök!

12 jan. 2021

Översätt till svenska »

Amazing little gem! Wonderful bread and baked goods and a delicious daily lunch. It is small and very unpretentious but the food is excellent ( as is the service!)!

8 jan. 2021

Fantastiskt och genuint ställe med det godaste surdegsbrödet jag smakat!

20 feb. 2022
5 jan. 2022