Leslie Tay kurerar musikkväll på Lilla Hotellbaren

Den 29 september intar musikproducenten, låtskrivaren och artisten Leslie Tay Lilla Hotellbaren tillsammans med vänner. Då arrangeras tredje upplagan av "Made by" - ett koncept som ska låta kreativa individer leva ut sina idéer till fullo.

Det är festival- och konsertarrangören Luger som står bakom Made by tillsammans med Pistonhead Foundation, en stiftelse som arbetar för att främja utvecklingen av svensk kultur. Värd för tredje upplagan i år är Leslie Tay, Malmö-artisten som 2014 släppte debutsingeln "Vems fel" om dödsskjutningar och ungdomskriminalitet. 2018 kom albumet "Vilja & Tålamod".

- Jag är musik, men jag är också ett stort fan av musik. Därför känns det riktigt spännande att få kurera en kväll där jag får chansen att bjuda in artister, musikproducenter och dj:s som jag själv inspireras av. Jag tror att receptet för att skapa en lyckad klubbkväll består av grym musik och bra vänner, säger Leslie Tay.

Under kvällen får han sällskap av Florendt, Saint och Jaqe, tre unga artister som redan hunnit etablera sig som musikproducenter, låtskrivare och rappare. Senare under kvällen är det dags för tre olika dj-crews, Josef & Jelassi, Black Moose och Jones, att spela.

- Pistonhead Foundation är övertygade om att kreativa individer gör vardagen bättre för alla, och att deras arbete är viktigt för hur vi ser på modern kultur, säger Peter Björklund, Marketing Partnership Manager på Luger och fortsätter:

- Luger delar dessa tankar och vi har tidigare skapat musikkonceptet On-Tour tillsammans med Pistonhead Foundation. Nu tar vi steget vidare och utvecklar konceptet där olika kreativa uttryck får mötas, och där kreatörer får utökad kreativ frihet.