Lilla Hotellbaren

3,3
7 betyg
Bar
Lilla Hotellbaren
3,3
7 betyg

Hösten 2018 förvandlades musikbaren på Scandic Malmen till en modern ölhall med barmeny och ett brett utbud av öl på fat. Här bjuds det på återkommande livespelningar och gung från dj-båset sju dagar i veckan.

Lilla Hotellbaren har genom åren blivit en känd musikscen på Söder - hit kommer såväl nya som väletablerade artister för att spela. Programmet är digert och uppdateras löpande på Facebook. I den rymliga lokalen hittas dessutom en av stans längsta bardiskar där man erbjuder 17 olika ölsorter på fat, med något för varje smak. Här finns även en ambitiös barmeny som kompletterar ölen med rätter som hamburgare, charkuterier och korv.

Lokalen påminner mycket riktigt om en modern och avskalad ölhall, med långa bord där man kan hoppa upp på en barstol och ta sin bärs och något att äta. Baren är öppen fram till 02 hela veckan och höjer även stämningen med olika dj:s.

Bortsett från att bjuda på spelningar och barhäng fungerar Lilla Hotellbaren också som en kreativ eventlokal där företagsevents, privata fester och diverse lanseringar avlöser varandra.

Se även Malmen Restaurang & Cocktailbar

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Lilla Hotellbaren Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
7

Recensioner av Lilla Hotellbaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Goda drinkar, något bättre kvalité på drinkarna än på andra ställen! Bra gjorda och trevliga bartenders. Kan bli något stressat på kvällarna när fler människor rullar in. Men trevligt förställe, det är inte ett stä...

Det kryper i skinnet och jag kan inte sitta still. Vad är det som händer här? Varför är alla så snygga och glada? Varför är musiken så samtida och hipp? Personligen klarar jag inte av detta, trots alla coola media-människor och attraktiva ungdomar...

Försöker bara befinna mig på Lilla Hotellbaren på vardagar och då är det oftast riktigt trevligt.

Bra ställe med hyfsade drinkar! Bäst att gå dit är tidig kväll, ta en AW, innan musiken höjs och du måste skrika för att höra dina vänner. Drinkarna har också bättre kvalité tidigare på kvällen innan stället mest f...

När stället inte är proppfullt är det min favorit! fantastiskt personal och dröm-drinkar..

Helt OK en tisdag, men annars tycker jag inte Lilla Baren har levererat på två år.

Svindyrt att dricka men alltid bra musik!

Listad i: Grym livemusik

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
7

Representerar du Lilla Hotellbaren?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Lilla Hotellbaren?

Vi har klassificerat Lilla Hotellbaren som:

  • Ölbar

Var ligger Lilla Hotellbaren?

Lilla Hotellbaren ligger på Folkungagatan 47, Södermalm. I närheten ligger Medborgarplatsen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen.