Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lilla Hotellbaren

3,3
7 betyg
Redigera Lilla Hotellbaren

Hösten 2018 förvandlades musikbaren på Scandic Malmen till en modern ölhall med barmeny och ett brett utbud av öl på fat. Här bjuds det på återkommande livespelningar och gung från dj-båset sju dagar i veckan.

Lilla Hotellbaren har genom åren blivit en känd musikscen på Söder - hit kommer såväl nya som väletablerade artister för att spela. Programmet är digert och uppdateras löpande på Facebook. I den rymliga lokalen hittas dessutom en av stans längsta bardiskar där man erbjuder 17 olika ölsorter på fat, med något för varje smak. Här finns även en ambitiös barmeny som kompletterar ölen med rätter som hamburgare, charkuterier och korv.

Lokalen påminner mycket riktigt om en modern och avskalad ölhall, med långa bord där man kan hoppa upp på en barstol och ta sin bärs och något att äta. Baren är öppen fram till 02 hela veckan och höjer även stämningen med olika dj:s.

Bortsett från att bjuda på spelningar och barhäng fungerar Lilla Hotellbaren också som en kreativ eventlokal där företagsevents, privata fester och diverse lanseringar avlöser varandra.

Se även Malmen Restaurang & Cocktailbar

Användarbilder på Lilla Hotellbaren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Lilla Hotellbaren av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep 2018 · Uppdaterad

Goda drinkar, något bättre kvalité på drinkarna än på andra ställen! Bra gjorda och trevliga bartenders. Kan bli något stressat på kvällarna när fler människor rullar in. Men trevligt förställe, det är inte ett stä... Visa hela »

28 mar 2019

Det kryper i skinnet och jag kan inte sitta still. Vad är det som händer här? Varför är alla så snygga och glada? Varför är musiken så samtida och hipp? Personligen klarar jag inte av detta, trots alla coola media-människor och attraktiva ungdomar... Visa hela »

31 maj 2015

Försöker bara befinna mig på Lilla Hotellbaren på vardagar och då är det oftast riktigt trevligt.

6 jun 2016

Bra ställe med hyfsade drinkar! Bäst att gå dit är tidig kväll, ta en AW, innan musiken höjs och du måste skrika för att höra dina vänner. Drinkarna har också bättre kvalité tidigare på kvällen innan stället mest f... Visa hela »

15 dec 2015

När stället inte är proppfullt är det min favorit! fantastiskt personal och dröm-drinkar..

19 maj 2015

Helt OK en tisdag, men annars tycker jag inte Lilla Baren har levererat på två år.

5 apr 2016

Svindyrt att dricka men alltid bra musik!

Listad i: Grym livemusik

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.