Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lilla Hotellbaren

3,7 • 6 recensioner
Lilla Hotellbaren

Inne på Scandic Malmen vid Medborgarplatsen håller Lilla Hotellbaren musikfanan högt. Slå dig ner vid en av stans längsta bardiskar och lyssna på dj:s och livemusik flera dagar i veckan. Här kokar hotellets musikaliska gryta.

Lilla Hotellbaren är inte så liten som namnet antyder; här finns nämligen plats för 500 personer. Vid den långa bardisken serveras bärs och barmat, och under veckorna kan man höra både etablerade och mindre kända artister spela. Till Lilla Hotellbarens vänner hör bland annat Stockholmsfavoriter som Fritz's Corner, Club Nuggets och Jazzen, som fyller kvällarna med en musikalisk gryta.

En rad olika klubbar, dj:s och musikgenrer erbjuds beroende på dag. Vid skivspelaren står bland andra Johan Netz och Dj Ulmox, och däremellan spelas mycket annat inom pop, house och disco. Eller varför inte indie, country och tisdagsjazz. Livemusiken täcker in allt från jazzfunk till soul och ösig rock n' roll. Programmet är digert och uppdateras löpande på hemsidan och Facebook, där man även kan hitta sköna spellistor från Spotify när man inte är på plats.

Se även Malmen Restaurang & Cocktailbar

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep 2018

Goda drinkar, något bättre kvalité på drinkarna än på andra ställen! Bra gjorda och trevliga bartenders. Kan bli något stressat på kvällarna när fler människor rullar in. Men trevligt förställe, det är inte ett stä... Visa hela »

31 maj 2015

Försöker bara befinna mig på Lilla Hotellbaren på vardagar och då är det oftast riktigt trevligt.

6 jun 2016

Bra ställe med hyfsade drinkar! Bäst att gå dit är tidig kväll, ta en AW, innan musiken höjs och du måste skrika för att höra dina vänner. Drinkarna har också bättre kvalité tidigare på kvällen innan stället mest f... Visa hela »

15 dec 2015

När stället inte är proppfullt är det min favorit! fantastiskt personal och dröm-drinkar..

19 maj 2015

Helt OK en tisdag, men annars tycker jag inte Lilla Baren har levererat på två år.

5 apr 2016

Svindyrt att dricka men alltid bra musik!

Listad i: Grym livemusik