Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lilla Hotellbaren

3,6 • 5 recensioner
Lilla Hotellbaren

Mitt i Scandic Malmen vid Medborgarplatsen hålls musikfanan högt på Lilla Hotellbaren. Den uppdaterade cocktailbaren har en av stans längsta bardiskar där man kan lyssna på dj:s och livemusik flera dagar i veckan. Här kokar hotellets musikaliska lilla gryta, som egentligen inte är så liten som den låter.

Hotellet Scandic Malmen vid Medis och Björns trädgård ruvar på en helt egen och stilsäker musikbar. Lilla Hotellbaren är däremot inte så liten som namnet antyder. Här ryms nämligen 500 personer och en av stans längsta bardiskar. Addera väl utvalda dj:s, livespelningar nästan hela veckan med både etablerade och mindre kända artister samt en genomtänkt drink- och barmeny och du har en extra musikalisk cocktailbar i hjärtat av Söder. Dessutom med en god bekantskapskrets; till Lilla Hotellbarens vänner hör bland annat Stockholmsfavoriter som Fritz's Corner, Club Nuggets och Jazzen som förser kvällarna med en mixad musikalisk gryta.

En rad olika klubbar, dj:s och musikgenrer erbjuds beroende på dag och passar perfekt för allt från AW till nattsudd. Vid skivspelaren står bland andra Johan Netz och Dj Ulmox, och däremellan kan mycket annat höras inom pop, house och disco. Eller varför inte indie, country och tisdagsjazz för att göra bilden lite mer komplett. På scen står en mixad skara band från när och fjärran som spelar allt från jazzfunk till soul och ösig rock n' roll utan större avbrott. Programmet är digert och uppdateras löpande på hemsidan och Facebook där man även kan hitta sköna spellistor från Spotify när man inte är på plats. Kombinera annars barhänget med något från den franskinspirerade bistromenyn och du har hela paketet inramat av Scandics hotellmiljö mitt i Södervimlet.

Se även Malmen Restaurang & Cocktailbar

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 maj 2015

Försöker bara befinna mig på Lilla Hotellbaren på vardagar och då är det oftast riktigt trevligt.

6 jun 2016

Bra ställe med hyfsade drinkar! Bäst att gå dit är tidig kväll, ta en AW, innan musiken höjs och du måste skrika för att höra dina vänner. Drinkarna har också bättre kvalité tidigare på kvällen innan stället mest f... Visa hela »

19 maj 2015

Helt OK en tisdag, men annars tycker jag inte Lilla Baren har levererat på två år.

15 dec 2015

När stället inte är proppfullt är det min favorit! fantastiskt personal och dröm-drinkar..

5 apr 2016

Svindyrt att dricka men alltid bra musik!

Listad i: Grym livemusik